• UF-alumnen William finalist i Årets Studentföretagare

  Älvsborg William Larsson drev UF-företag på Sven Eriksonsgymnasiet, Älvsborg, 2008-2009. Nyligen var han aktuell som sverigefinalist i den internationella tävlingen ”Global Student Entrepreneur Awards” med sitt företag m2finder, ett Hemnet för företag.
 • UF alumni podcast

  Sverige Lyssna till UF-alumner och deras resa från UF-företag till framgångsrik business. Hur har deras resa sett ut, och vad väntar härnäst? Lyssna i SoundCloud när du söker på Ung Företagsamhet.
 • Superfruktsentreprenören: "Alla vuxna borde besöka en UF-mässa"

  Stockholm Vad har ergonomiska ryggsäckar och brasilianska superfrukter gemensamt? Camille Sucacas Gottfridsson hittade sitt driv i entreprenörskap under UF-året och skapade det hälsosamma familjeföretaget Macacos. Läs om UF-företagandet, UF-mässan och motgångarna som lade grunden för ett blomstrande företag.
 • ALUMNI INBJUDAN TILL UF-MÄSSAN 16 MARS

  Halland Hjärtligt välkommen till den regionala UF-mässan på Halmstad arena den 16 mars! 188 utställande UF-företag finns på plats, mässan har ca 4000 besökare!
 • VD:n som älskar att #PrataPengar

  Stockholm Han var VD i sitt UF-företag, nu är han VD för Unga Aktiesparare. Philip Scholtzé är tillbaka på UF-mässan både i rollen som jurydeltagare och med Unga Aktiesparare som utställare, för att ge fler unga verktyg för en bättre och roligare ekonomisk framtid
 • UF-mässan lade grunden till succé

  Stockholm Som UF-företaget Mobil Utbildning UF utvecklade de mobilapplikationer. Idag har digitalbyrån IVEO nio medarbetare och stora framtidsplaner. I år sluts cirkeln då Per Almhorn är tillbaka på UF-mässan, som jurymedlem för tävlingen Årets UF-företag.
 • UF alumnis utmärkelse för Unga Ledare

  UF alumni UF alumni vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.
 • Välkommen på nätverksfrukost!

  Västerbotten Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.
 • Vinnare av Alumninästet - Up UF

  Västmanland Igår kväll pågick finalen av Alumninästet där alla topp fem finalister gjorde sina företagspresentationer inför juryn. Vinnare av Alumninästet i Västmanland blev tillslut från Carlforsska Ekonomi- och Handelsskola - Up UF!
 • Alumninästet - Lär från barn UF

  Västmanland UF-företaget från Grillska gymnasium, Lär från barn UF har med hjälp av sin egna bok tagit tag i ett samhällsproblem. Boken består av citat från barn som ska höja barnens röst i samhället och få vuxna hårt arbetande och stressade människor att stanna upp i vardagen och se det stora i det lilla. Lär fran barn UF har minst sagt förstått vikten av att synas och höras.
 • Alumninästet - Up UF

  Västmanland Ett UF-företag som tagit tag i ett problem och utvecklat en unik produkt är Up UF från Carlforsska gymnasium. De fem ungdomarna tyckte att hål i väggen och fula märken efter tavlor är onödigt och säljer därför deras egna idé. Responsen på marknaden har varit långt över förväntan, “vi har inte stött på någon som tyckt idén är dålig” berättade de under intervjun.
 • Alumninästet - Djurens Akutbox UF

  Västmanland Från Ösby Naturbruksgymnasium i Sala kommer Djurens Akutbox UF, fyra glada tjejer där största intresset är djur. De har bestämt sig för att lösa ett vardagligt problem för många, nämligen hur man ger vård till sitt sällskapsdjur.

Pages