• Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.
 • UF alumni bjuder in till nätverksträff

  Västerbotten Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.
 • Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

  Sverige Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.
 • Ung Företagsamhet i Halland söker två projektledare

  Halland Vi söker säljande projektledare med fokus på grundskola och näringsliv och en projektledare för gymnasiet.
 • Soligt mingel på Ledare för en dag

  Göteborg Vilken dag det blev när vi för fjärde gången arrangerade Ledare för en dag. I år fick sex UF alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. En spännande dag avslutades med mingel hos Wonderbrand där det bjöds på god mat, musik och nya möten.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Nu har du som har drivit UF-företag chansen att vinna 50 000 kr genom JCE Groups Entreprenörspris. Detta stipendium har instiftats i samarbete med JCE Group och syftar till att främja företagande. Sista ansökningsdag är 16 juni. Läs mer här!
 • Beleco lanserar banbrytande möbeltjänst

  Stockholm UF-företagande gör skillnad. Från att för sju år sedan ha byggt sitt första företag på webben som UF-företag, är Pontus Gustafsson nu med och lanserar en digital marknadsplats för möbler som ska förändra hur vi konsumerar inredning.
 • Årsmöte

  Älvsborg Tisdagen den 18 april är det dags för årsmöte i föreningen Ung Företagsamhet Älvsborg. Alla medlemmar i föreningen är välkomna att skicka in motioner till styrelsen och att delta på årsmötet. Anmälan krävs!
 • Superfruktsentreprenören: "Alla vuxna borde besöka en UF-mässa"

  Stockholm Vad har ergonomiska ryggsäckar och brasilianska superfrukter gemensamt? Camille Sucacas Gottfridsson hittade sitt driv i entreprenörskap under UF-året och skapade det hälsosamma familjeföretaget Macacos. Läs om UF-företagandet, UF-mässan och motgångarna som lade grunden för ett blomstrande företag.
 • ALUMNI INBJUDAN TILL UF-MÄSSAN 16 MARS

  Halland Hjärtligt välkommen till den regionala UF-mässan på Halmstad arena den 16 mars! 188 utställande UF-företag finns på plats, mässan har ca 4000 besökare!
 • UF-alumnen William finalist i Årets Studentföretagare

  Älvsborg William Larsson drev UF-företag på Sven Eriksonsgymnasiet, Älvsborg, 2008-2009. Nyligen var han aktuell som sverigefinalist i den internationella tävlingen ”Global Student Entrepreneur Awards” med sitt företag m2finder, ett Hemnet för företag.
 • VD:n som älskar att #PrataPengar

  Stockholm Han var VD i sitt UF-företag, nu är han VD för Unga Aktiesparare. Philip Scholtzé är tillbaka på UF-mässan både i rollen som jurydeltagare och med Unga Aktiesparare som utställare, för att ge fler unga verktyg för en bättre och roligare ekonomisk framtid

Pages