Alisa Stevanovic blir nationell koordinator för UF alumni 2017

Alisa har under december månad blivit framröstad av UF-alumner till att axla rollen som nationell koordinator med uppdraget att utveckla nätverket och representera Sverige i europeiska sammanhang. Varmt grattis säger vi till Alisa!

2016-12-22

Sverige

Alisa drev UF-företaget Lunchie 2015/2016 och har sedan dess varit aktiv i Västmanlands Advisory Board. Idag driver Alisa sitt egna bolag och hoppas kunna inspirera och underlätta för andra UF-alumner att göra detsamma. Den 1 januari kliver hon på sin post som nationell koordinator för UF alumni - ett årligt hedersuppdrag.

Grattis Alisa! Hur känns det?
- Det är en fantastiskt känsla eftersom UF-alumner visat förtroende för mig och vill se de förändringar jag påpekat under mitt kampanjande.

Berätta mer om dig!
- Jag är ung och tjej som många påpekat längs min resa med UF och företagandet. Jag har däremot alla möjligheter i världen och är hungrig på utmaningar. Jag är väldigt målinriktad och det är inte mycket som stoppar mig!

Vad ser du mest fram emot med året?
- Jag ser fram emot att kunna påverka nätverket nationellt genom att implementera de kunskaper och erfarenheter jag fått med mig i bagaget från mitt UF-företagande och mitt egna företag, Findie

Jag vill även väcka samtliga intra- och entreprenörer till liv som Ung Företagsamhet har skapat, då vi är väldigt många, både nya som gamla. Dessutom ska det bli riktigt spännande att få träffa alla regionala Advisory Boards och ta tempen på det europeiska JA Alumni-nätverket.

Vad hoppas du göra för avtryck genom din tid som nationell koordinator?
- Förutom att sätta gemensamma mål för samtliga regioner och uppmana till att ta egna initiativ vill jag främst stärka bryggan där man går från UF till bolag på ett effektivt och hjälpande sätt, med hjälp av partners och min egna erfarenhet tillsammans med teamet på Ung Företagsamhet. Detta är någonting som jag själv fått uppleva och genomföra vilket jag vill underlätta för alla befintliga och framtida företagare.  

Vad är det bästa med UF alumni?
- Det bästa med UF alumni är dessa talangfulla och underbara människor jag får träffa och utvecklas med. Det är magi som uppstår vid de olika slags nätverksträffarna - genom UF alumni träffar du vänner för livet.

Nyheter

 • Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.
 • Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

  Sverige Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.
 • Ung Företagsamhet i Halland söker två projektledare

  Halland Vi söker säljande projektledare med fokus på grundskola och näringsliv och en projektledare för gymnasiet.
 • UF alumni bjuder in till nätverksträff

  Västerbotten Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.