Alisa Stevanovic blir nationell koordinator för UF alumni 2017

Alisa har under december månad blivit framröstad av UF-alumner till att axla rollen som nationell koordinator med uppdraget att utveckla nätverket och representera Sverige i europeiska sammanhang. Varmt grattis säger vi till Alisa!

2016-12-22

Sverige

Alisa drev UF-företaget Lunchie 2015/2016 och har sedan dess varit aktiv i Västmanlands Advisory Board. Idag driver Alisa sitt egna bolag och hoppas kunna inspirera och underlätta för andra UF-alumner att göra detsamma. Den 1 januari kliver hon på sin post som nationell koordinator för UF alumni - ett årligt hedersuppdrag.

Grattis Alisa! Hur känns det?
- Det är en fantastiskt känsla eftersom UF-alumner visat förtroende för mig och vill se de förändringar jag påpekat under mitt kampanjande.

Berätta mer om dig!
- Jag är ung och tjej som många påpekat längs min resa med UF och företagandet. Jag har däremot alla möjligheter i världen och är hungrig på utmaningar. Jag är väldigt målinriktad och det är inte mycket som stoppar mig!

Vad ser du mest fram emot med året?
- Jag ser fram emot att kunna påverka nätverket nationellt genom att implementera de kunskaper och erfarenheter jag fått med mig i bagaget från mitt UF-företagande och mitt egna företag, Findie

Jag vill även väcka samtliga intra- och entreprenörer till liv som Ung Företagsamhet har skapat, då vi är väldigt många, både nya som gamla. Dessutom ska det bli riktigt spännande att få träffa alla regionala Advisory Boards och ta tempen på det europeiska JA Alumni-nätverket.

Vad hoppas du göra för avtryck genom din tid som nationell koordinator?
- Förutom att sätta gemensamma mål för samtliga regioner och uppmana till att ta egna initiativ vill jag främst stärka bryggan där man går från UF till bolag på ett effektivt och hjälpande sätt, med hjälp av partners och min egna erfarenhet tillsammans med teamet på Ung Företagsamhet. Detta är någonting som jag själv fått uppleva och genomföra vilket jag vill underlätta för alla befintliga och framtida företagare.  

Vad är det bästa med UF alumni?
- Det bästa med UF alumni är dessa talangfulla och underbara människor jag får träffa och utvecklas med. Det är magi som uppstår vid de olika slags nätverksträffarna - genom UF alumni träffar du vänner för livet.

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • Rådgivarmingel

  Göteborg Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.
 • UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

  Göteborg I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.