Därför ska du starta ditt UF-företag nu.

Följ din dröm, jobba hårt och dela upp ditt projekt i delmål. Det är några av tipsen från de som drivit UF-företag.

2017-09-06

Sverige Vi ställde några frågor till UF-elever om vad har de lärt sig under sitt UF-år, vad de tror om sin framtid och vad de har för tips till framtida UF-företagare. Här är vad de berättade för oss.

Vi ställde några frågor till UF-elever om vad har de lärt sig under sitt UF-år, vad de tror om sin framtid och vad de har för tips till framtida UF-företagare?
Många tyckte att de har lärt sig att prata med människor på ett nytt sätt, att sälja och att samarbeta. Att dela upp projektet i delmål var ett bra sätt för att slippa känna press över slutmålet, tyckte grundaren av olivoljeföretaget Eleoladon UF, Christos Ikariou.

Se Ida, Christos, Prins Daniel och alla de andra som brinner för Ung Företagsamhet.

 

Nyheter

 • Att driva UF-företag: Så skapar ni ett vinnande team

  Sverige När ni ska förverkliga er affärsidé ska ni ha inställningen att bli det bästa teamet. Här får du tips på hur ni blir vinnare – tillsammans.
 • Relode vinner Spendrups stipendiet 2017

  Sverige För tre år sedan drev killarna ett UF-företag på gymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats Familjen Spendrups stipendium på 50 000 kronor för att fortsätta utveckla sin affärsidé.
 • Ung Företagsamhet tände drömmen. Nu driver Josefin eget

  Sverige Hon var 17 år när Ung Företagsamhet kom till Söderportskolan i Kristianstad. Nu har hon en egen webbutik för heminredning.
 • Niklas Adalberth: Jag tror på Ung Företagsamhet.

  Sverige Han var med och skapade Klarna och grundade Norrsken Foundation. - Entreprenörer kommer med nya idéer och sätt att lösa olika problem som i förlängningen driver samhället framåt, säger Niklas. Därför tror han på Ung Företagsamhet.
 • Så kommer du på en galet bra affärsidé

  Sverige Du har bestämt dig för att driva UF-företag med dina kompisar? Grattis! Här har du några tips på hur ni kommer på en affärsidé.