De fick UF alumnis utmärkelse för unga ledare

De fyra UF-företagarna imponerade extra på juryn med sin goda förståelse och genuina intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2017-05-16

Sverige

 

UF alumni har under våren sökt efter UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Då UF alumni finns över hela Sverige, nominerades en UF-företagare från varje UF-region för att under SM i Ung Företagsamhet möta den slutgiltiga juryn.

Tillsammans med ICA-handlarnas Förbund/Hakon Swenson Stiftelsen utsågs fyra UF-företagare till den fina utmärkelsen. 

Anna Serner, Göteborg
Alva Rytterbro, Uppsala
Shanga Aziz, Östergötland
Martin Olsson, Halland

”Samtliga vinnare vet var de står i sitt ledarskap och har visat prov på detta genom UF-året. Med en känsla och förståelse för bra gruppdynamik, klara visioner om framtiden samt nyttjandet av ett brett nätverk är dessa fyra definitivt föredömen för ungt ledarskap.”

I prispotten låg en biljett till UF alumnis största event - UF alumni Weekend i Stockholm 18-20 augusti. En fullspäckad helg av entreprenörskap, nätverkande och nya möjligheter. 

Vi ser fram emot att följa er resa vidare och hälsar er välkomna till UF alumni!

 

Nyheter

 • Relode vinner Spendrups stipendiet 2017

  Sverige För tre år sedan drev killarna ett UF-företag på gymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats Familjen Spendrups stipendium på 50 000 kronor för att fortsätta utveckla sin affärsidé.
 • Inspirerande dagar på UF alumni Weekend

  Västerbotten I vanlig ordning avslutades sommaren med det som för många alumner är en årlig höjdpunkt: UF alumni Weekend. My Rutqvist och Micaela Hedin deltog från Västerbotten, tillsammans med drygt 80 andra alumner från hela landet, när årets upplaga arrangerades den 18-20 augusti i Stockholm.
 • Här är alla som kan vinna Familjen Spendrups stipendium 2017

  Sverige Nu är sju finalister utsedda som kan vinna årets stipendium. Bland finalisterna finns både nya, såväl som äldre, UF-alumner från hela Sverige.
 • Framgångsrika bolag inspirerar UF-alumner

  Sverige Under helgen samlas ett åttiotal ungdomar i Stockholm för att ta pulsen på staden, utbyta idéer och inspireras av varandra. Det är dags för det årliga UF alumni weekend.
 • Välkommen till UF alumni Coffee Talks

  Västerbotten Den 6 september bjuder vi in till Coffee Talks där du får möjlighet att lyssna på två keyspeakers inom temat företagande och personlig utveckling. Ta chansen att skapa nya kontakter och bredda ditt nätverk!