De fick UF alumnis utmärkelse för unga ledare

De fyra UF-företagarna imponerade extra på juryn med sin goda förståelse och genuina intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2017-05-16

Sverige

 

UF alumni har under våren sökt efter UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Då UF alumni finns över hela Sverige, nominerades en UF-företagare från varje UF-region för att under SM i Ung Företagsamhet möta den slutgiltiga juryn.

Tillsammans med ICA-handlarnas Förbund/Hakon Swenson Stiftelsen utsågs fyra UF-företagare till den fina utmärkelsen. 

Anna Serner, Göteborg
Alva Rytterbro, Uppsala
Shanga Aziz, Östergötland
Martin Olsson, Halland

”Samtliga vinnare vet var de står i sitt ledarskap och har visat prov på detta genom UF-året. Med en känsla och förståelse för bra gruppdynamik, klara visioner om framtiden samt nyttjandet av ett brett nätverk är dessa fyra definitivt föredömen för ungt ledarskap.”

I prispotten låg en biljett till UF alumnis största event - UF alumni Weekend i Stockholm 18-20 augusti. En fullspäckad helg av entreprenörskap, nätverkande och nya möjligheter. 

Vi ser fram emot att följa er resa vidare och hälsar er välkomna till UF alumni!

 

Nyheter

 • Ledare för en dag i Jönköpings län 2017

  Jönköping Att få möjligheten att skugga en ledare i näringslivet under en dag, låter inte det spännande? Det var precis vad tre före detta UF-företagare fick möjligheten att göra när aktiviteten Ledare för en dag ägde rum i Jönköpings län.
 • Izettle-ikonen vill se fler unga företagare

  Stockholm Jacob de Geer är en av Sveriges största entreprenörer. UF-alumnen Lucas Solteiro fick genom nätverket UF alumnis satsning Ledare för en dag en exklusiv heldag som kom att handla om vikten av att applådera misstag, om vilket stort värde unga människor kan tillföra näringslivet och varför 18 till 20-årsåldern är den perfekta tiden i livet att starta företag.
 • Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.
 • Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

  Sverige Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.