Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.

2017-04-21

Sverige

 

De fem finalisterna som nu laddar inför att träffa juryn på SM 8 maj är:

 • Petter & Ludwig Händel, Cambo
 • Johanna Elming, Taktus
 • Hanna Jörnhammar, Lin Living
 • Calle Rosengren & Amanda Larsson, Healthy Heroes
 • Jonathan Rudman, ibnytt.se

Stort GRATTIS önskar vi på Ung Företagsamhet. 

Nyfiken på vem som vinner? Välkommen till Stockholmsmässan 8 maj. Vinnaren presenteras under invigningen av SM 17.00-18.15. Möt sedan årets UF-företagare på mässgolvet 18.30-21.00

Har du själv drivit UF-företag? Välkommen på en helkväll med UF alumni 8 maj! Klicka i att du kommer i vårt Facebookevent. Missa inte heller chansen till att söka stipendium genom UF alumni. Läs om våra stipenider här. 

Nyheter

 • Ledare för en dag i Jönköpings län 2017

  Jönköping Att få möjligheten att skugga en ledare i näringslivet under en dag, låter inte det spännande? Det var precis vad tre före detta UF-företagare fick möjligheten att göra när aktiviteten Ledare för en dag ägde rum i Jönköpings län.
 • De fick UF alumnis utmärkelse för unga ledare

  Sverige De fyra UF-företagarna imponerade extra på juryn med sin goda förståelse och genuina intresse för ledarskap och entreprenörskap.
 • Izettle-ikonen vill se fler unga företagare

  Stockholm Jacob de Geer är en av Sveriges största entreprenörer. UF-alumnen Lucas Solteiro fick genom nätverket UF alumnis satsning Ledare för en dag en exklusiv heldag som kom att handla om vikten av att applådera misstag, om vilket stort värde unga människor kan tillföra näringslivet och varför 18 till 20-årsåldern är den perfekta tiden i livet att starta företag.
 • Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.