• Nya regler för inlämning av årsredovisning

  Göteborg I och med renoveringen av vår hemsida medföljer också nya funktioner. Därför kommer inlämningen av årsredovisningen i år ske digitalt, senast 16 maj. Här kan du som UF-företagare samt UF-lärare läsa mer om hur man går till väga med årsredovisningen.
 • Passionen blev UF-företag

  Göteborg Pao Duell gillar att ha mycket igång samtidigt. Han går på sista året på NTI-gymnasiet Media, har flera olika projekt igång och parallellt frilansar han som konsertfotograf. Hans passion för fotografering var också startskottet för hans UF-företag, Pixtor UF. Foto: Pao Duell & Elsie Zimblys
 • UF alumner i VÄST tog sitt driv vidare

  Göteborg Ung Företagsamhet Göteborg arrangerade förra veckan en Case-tävling tillsammans med SEB och Drivhuset för UF alumni. Caset och efterföljande middag lockade deltagare från hela Västsverige och resulterade i ett väldigt lyckat och uppskattat event. Läs mer här!
 • En sång till alla dom UF - UF-företagande som inspirerar

  Göteborg Att som 16-åring på egen hand flytta från sin hemstad Eskilstuna till Göteborg för att börja gymnasiet, är något få personer skulle klara av. Detta är precis vad Isabelle Karlsson-Klint gjorde för tre år sedan, i hopp om att utvecklas mer inom sitt musicerande och även som människa. I höstas startade hon En sång till alla dom UF.
 • Drömmen om en egen tatueringsstudio startade med UF-företag

  Göteborg När det var dags för Anton Örth, som går sista året på Schillerska gymnasiet på estetiska programmet, att ta tag i sitt gymnasiearbete sprang han på Ung Företagsamhet på Gymnasiedagarna. Han fick information om att alla kan starta UF-företag som sitt gymnasiearbete, oavsett vilket program man går på.
 • Tekniker hjälper funktionsnedsatta

  Göteborg På Polhemsgymnasiet får eleverna chansen att driva UF-företag som sitt gymnasiearbete. Läs mer om EasyPills UF, som tar fram en ny form av blisterkarta för personer med nedsatt handfunktion, och deras lärare Fredrik Eliasson som berättar mer om varför UF-företagande passar som undervisningsform på teknikprogrammet.
 • UF alumni Case hos SEB

  Göteborg UF alumni Göteborg följer upp succén från i höstas med ännu en Case tävling, denna gång i samarbete med SEB och Drivhuset. Vi träffas under kreativa former och utmanas och utvecklas tillsammans kring ett case från SEB.
 • Elever på Hotell- och Turismprogrammet driver UF-företag i kursen gymnasiearbetet

  Göteborg På Burgårdens Utbildningscentrum i Göteborg får eleverna på Hotell- och Turismprogrammet möjlighet att testa på konceptet UF-företagande inom ramen för gymnasiearbetet.
 • Fortbildning i grundläggande ekonomi och avveckling

  Göteborg Vi i UFGBG erbjuder våra UF-lärare en fortbildning i grundläggande ekonomi och avveckling den 18 mars kl 15.00-18.00 på SEB tillsammans med Charlotte Löfgren från Fortnox. Charlotte har också blivit utsedd till Sveriges bästa UF-lärare! Läs mer här
 • Lär känna Göteborgsregionens nya regionala UF alumni representant

  Göteborg Här kan du läsa mer om Olivia Larsson som är vår nya regionala UF alumni representant!
 • Göteborgs regionala vinnare i UF-företagande klara – deltar på SM i maj

  Göteborg Med motiveringen ”ett UF-företag från idé, rapport, ekonomi och färdig produkt har nu av riktigt företagande fått en flukt. Deras idé kanske många tycker kvinnlig är men vi lovar alla män i dessa klär. Med fokus stort och härligt driv ni nu mot SM tagit stora kliv” tilldelades Apron UF, från LM Engströms gymnasium priset för årets UF-företag.

Pages

Guldpartners Göteborg