• Sveriges bästa UF-lärare 2014 är från Göteborg

  Göteborg Under SM i UF-företagande, som gick av stapeln 26-27 maj på Stockholmsmässan, utsågs Sveriges bästa UF-lärare. Det blev Wafaa Folkesson från Mikael Elias Teoretiska gymnasium i Göteborg, Läs mer om Wafaa och UFGBGs SM-äventyr här
 • Programspecifikt stöd för lärare

  Göteborg Under våren tog Ung Företagsamhet Sverige fram programspecifika stöd anpassade för UF-lärare inom sju olika program, både yrkesförberedande och studieförberedande program. Läs mer här!
 • Årets Rådgivare – Gitta Hertzman Peréz

  Göteborg Årets Rådgivare är en ny tävling för i år där UFGBG vill uppmärksamma hur viktig rådgivarrollen är under UF-året men också ta chansen att lyfta fram en av våra mest engagerade rådgivare varje år. Vi fick möjlighet att ställa några frågor till årets vinnare, Gitta Hertzman Peréz VD för WonderBrand AB, om hur hon ser på rådgivarrollen.
 • Lyckad sommaravslutning med våra UF-lärare

  Göteborg I onsdags, den 11 juni, hade vi vår årliga sommaravslutning/kickout med våra UF-lärare. Det blev en riktigt trevlig eftermiddag och kväll som bjöd på många skratt, roliga aktiviteter, lärardiplomering och UFGBG presenterade ett nytt pris, en härlig avslutning på ett fantastiskt UF-år.
 • Succé på Innovation Camp med e-man

  Göteborg Torsdagen den 22 maj var det dags för Innovation Camp med ca 65 elever från Lindholmens Tekniska gymnasium och NTI Kronhusgatan. Tillsammans skulle de lösa en problemställning från IT-företaget e-man, en lyckad eftermiddag.
 • Sommaravslutning med UFGBG

  Göteborg Nu är det dags för UFGBGs årliga sommaravslutning tillsammans med våra UF-lärare, den 11 juni. Kom och umgås med oss innan vi alla går på en välförtjänt sommarledighet. Läs mer och anmäl dig här
 • Nominera din rådgivare till tävlingen Årets Rådgivare 2014

  Göteborg En bra kontakt med sin rådgivare är ofta nyckeln till ett bra UF-år. Vi har många otroligt engagerade rådgivare i vår region, dem vill vi hylla! Har ert UF-företag Årets Rådgivare? Läs mer om hur du nominerar här
 • Börssällskapet i Göteborg delar ut stipendium till Ung Företagsamhet

  Göteborg Ung Företagsamhet Göteborg får ett stipendium på 500.000 SEK av Börssällskapet i Göteborg för sin strävan att ge unga en kontakt med näringsliv och företagande.
 • Inflyttningsgalej hos UFGBG

  Göteborg Den 23 april hade vi på UFGBG inflyttningsfest på vårt nya kontor. Det bjöds på mat, bubbel, tävlingar och ett härligt mingel tillsammans med våra partners, UF-lärare och UF alumner. Det var också avtackning av Bengt Petersson, som varit mycket betydelsefull för Ung Företagsamhet Göteborg.
 • Passionen blev UF-företag

  Göteborg Pao Duell gillar att ha mycket igång samtidigt. Han går på sista året på NTI-gymnasiet Media, har flera olika projekt igång och parallellt frilansar han som konsertfotograf. Hans passion för fotografering var också startskottet för hans UF-företag, Pixtor UF. Foto: Pao Duell & Elsie Zimblys
 • UF alumner i VÄST tog sitt driv vidare

  Göteborg Ung Företagsamhet Göteborg arrangerade förra veckan en Case-tävling tillsammans med SEB och Drivhuset för UF alumni. Caset och efterföljande middag lockade deltagare från hela Västsverige och resulterade i ett väldigt lyckat och uppskattat event. Läs mer här!

Pages

Guldpartners Göteborg