Rådgivarmingel

Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.

2017-10-03

Göteborg

 

Starta veckan tillsammans med oss! Vi vill hylla dig som varit eller är rådgivare till ett UF-företag. Men precis lika välkommen är du som är nyfiken på vad det innebär att vara rådgivare.

Därför bjuder vi in rådgivare, partners och alumner för att berätta mer om vad rollen som rådgivare innebär och säga tack för engagemanget du bidrar med. På plats kommer du får veta mer om hur stor skillnad ditt engagemang gör samt få värdefulla rådgivartips inför läsåret från några som gjort stort avtryck hos våra UF-företag. Som om det inte vore nog så bjuder vi också på en bit mat och härligt nätverkande. Du kan knappast börja veckan på ett bättre sätt! Kl. 17-19 är tiden. Vi ses där!

Datum: måndag 23 oktober 

Tid: kl. 17.00 - 19.00

Plats: Restaurang Danilo  - Kungstorget 3

Anmäl dig senast den 17 oktober. 

Anmäl dig till Rådgivarminglet här! 

 

Psst. Du glömmer väl inte att anmäla dig som rådgivare via vår digitala rådgivarbank? Läs mer och anmäl dig här! 

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

  Göteborg I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.
 • Relode fick mersmak efter UF-året

  Sverige För tre år sedan drev killarna ett UF-företag på gymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats Familjen Spendrups stipendium på 50 000 kronor för att fortsätta utveckla sin affärsidé.