UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.

2017-10-03

Göteborg

 

Du bjuds in till en inspirerande kväll där temat är; drömmar, företagande och att våga ta steget. Det blir ett grymt tillfälle att bredda ditt nätverk samt panelsamtal, workshops och mumsigt mingel med mat från Hoppet. Gäster: Amira Brown - Hip Hop Stan, Alexandra Brand - Juicekällan och Linnea Söderling -Smiling. Låt dig inspireras av deras resor för att nå sina mål. Varmt välkommen! 


Datum: onsdag 25 oktober 
Tid:  17.00 - 20.00
Plats: Handelshögskolan, SEB-salen
Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Anmälan stänger den 17 oktober.

Anmäl dig här! 

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • Rådgivarmingel

  Göteborg Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.
 • Relode fick mersmak efter UF-året

  Sverige För tre år sedan drev killarna ett UF-företag på gymnasiet i Halmstad. Nu har de tilldelats Familjen Spendrups stipendium på 50 000 kronor för att fortsätta utveckla sin affärsidé.