Vinn 50 000 kr!

Nu har du som har drivit UF-företag chansen att vinna 50 000 kr genom JCE Groups Entreprenörspris. Detta stipendium har instiftats i samarbete med JCE Group och syftar till att främja företagande. Sista ansökningsdag är 16 juni. Läs mer här!

2017-04-07

Göteborg

 

Har du en idé och vill starta ett bolag eller behöver finansiering till ditt redan etablerade företag? Då ska du söka till JCE Groups Entreprenörspris! För andra året i rad har vi möjlighet att dela ut 50 000 kr tillsammans med JCE Group. 

Stipendiet syftar till att stärka och uppmuntra unga företagare som visat prov på god affärsmässighet och utmärkande entreprenörsegenskaper. JCE Group är ett investmentbolag som grundades av Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer, genom tiderna, och har startat flertalet bolag. 

För att ansöka ska du ha drivit UF-företag, vara mellan 18-25 år och driva/ha viljan att driva företag. 

Vill du veta mer om stipendiet och hur du ansöker? Klicka på bilden nedan! 

Nyheter

 • Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.
 • Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

  Sverige Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.
 • Ung Företagsamhet i Halland söker två projektledare

  Halland Vi söker säljande projektledare med fokus på grundskola och näringsliv och en projektledare för gymnasiet.
 • UF alumni bjuder in till nätverksträff

  Västerbotten Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.