Vinn 50 000 kr!

Nu har du som har drivit UF-företag chansen att vinna 50 000 kr genom JCE Groups Entreprenörspris. Detta stipendium har instiftats i samarbete med JCE Group och syftar till att främja företagande. Sista ansökningsdag är 16 juni. Läs mer här!

2017-04-07

Göteborg

 

Har du en idé och vill starta ett bolag eller behöver finansiering till ditt redan etablerade företag? Då ska du söka till JCE Groups Entreprenörspris! För andra året i rad har vi möjlighet att dela ut 50 000 kr tillsammans med JCE Group. 

Stipendiet syftar till att stärka och uppmuntra unga företagare som visat prov på god affärsmässighet och utmärkande entreprenörsegenskaper. JCE Group är ett investmentbolag som grundades av Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer, genom tiderna, och har startat flertalet bolag. 

För att ansöka ska du ha drivit UF-företag, vara mellan 18-25 år och driva/ha viljan att driva företag. 

Vill du veta mer om stipendiet och hur du ansöker? Klicka på bilden nedan! 

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • Rådgivarmingel

  Göteborg Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.
 • UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

  Göteborg I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.