Vinn 50 000 kr!

Nu har du som har drivit UF-företag chansen att vinna 50 000 kr genom JCE Groups Entreprenörspris. Detta stipendium har instiftats i samarbete med JCE Group och syftar till att främja företagande. Sista ansökningsdag är 16 juni. Läs mer här!

2017-04-07

Göteborg

 

Har du en idé och vill starta ett bolag eller behöver finansiering till ditt redan etablerade företag? Då ska du söka till JCE Groups Entreprenörspris! För andra året i rad har vi möjlighet att dela ut 50 000 kr tillsammans med JCE Group. 

Stipendiet syftar till att stärka och uppmuntra unga företagare som visat prov på god affärsmässighet och utmärkande entreprenörsegenskaper. JCE Group är ett investmentbolag som grundades av Christer Ericsson. Christer var en av Göteborgs mest framstående entreprenörer, genom tiderna, och har startat flertalet bolag. 

För att ansöka ska du ha drivit UF-företag, vara mellan 18-25 år och driva/ha viljan att driva företag. 

Vill du veta mer om stipendiet och hur du ansöker? Klicka på bilden nedan! 

Nyheter

 • Vad händer sen?

  Halland Nu är UF-året slut så vad händer efter det? Det behöver inte vara slut. Det finns en massa hjälpande händer där ute för dig som är redo att driva vidare din affärsidé, eller för dig som har en helt ny affärsidé på gång.
 • UF alumni Skåne söker nya styrgruppsmedlemmar!

  Skåne Ansök idag och skicka en motivering till varför just DU vill vara med och passar i styrgruppen till ufalumni.skane@ungforetagsamhet.se.
 • En cool alumnihistoria

  Sverige Sven Dahlin har längst resans gång hunnit med att driva eget företag, dömt basket på elitnivå och rekryterats som chef för ett internationellt bolag. För några månader skrev han en Excel-guide som blev viral på Linkedin med 15000 kommenterar och med över 25 000 nedladdningar. Vi ställde några frågor till Sven och blev själva riktigt inspirerade.
 • Izettle-ikonen vill se fler unga företagare

  Stockholm Jacob de Geer är en av Sveriges största entreprenörer. UF-alumnen Lucas Solteiro fick genom nätverket UF alumnis satsning Ledare för en dag en exklusiv heldag som kom att handla om vikten av att applådera misstag, om vilket stort värde unga människor kan tillföra näringslivet och varför 18 till 20-årsåldern är den perfekta tiden i livet att starta företag.
 • Ledare för en dag i Jönköpings län 2017

  Jönköping Att få möjligheten att skugga en ledare i näringslivet under en dag, låter inte det spännande? Det var precis vad tre före detta UF-företagare fick möjligheten att göra när aktiviteten Ledare för en dag ägde rum i Jönköpings län.