Att tävla med Ung Företagsamhet

SM i Ung Företagsamhet

Under ert UF-år kan ni delta på olika mässor både lokalt och regionalt och då även tävla mot andra UF-företag där ni kan vinna prispengar, ära och i vissa fall platser till SM i UF-företagande i Stockholm. SM i Ung Företagsamhet äger rum den 8-9 maj 2017.

Sverige

SM i Ung Företagsamhet äger rum den 8-9 maj 2017 på Stockholmsmässan i Älvsjö där närmare 250 UF-företag ställer ut sina företag, visar upp sina tjänser och varor och tävlar om olika priser. Det UF-företag som vinner kategorin Årets UF-företag får förutom äran, även åka till Europamästerskapen, JA Company of theYear Competition, vilket 2017 kommer att gå av stapeln i Belgien den 11-13 juli*. Läs mer om SM i Ung Företagsamhet här.

Varje tävling har en tävlingsvärd och en jurygrupper som består av personer från näringslivet. De som vinner någon av de olika tävlingskategorierna i sin region kan få tävla vid Sverigemästerskapen i Ung Företagsamhet - Entreprenörskap på riktigt. Gå in på din regionsida här på ungforetagsamhet.se och se vilka datum och tävlingskriterier som gäller för din region.

* Med reservation för ändring