Den här sidans innehåll kommer från region Stockholm. Välj Stockholm som din region här eller välj en annan region här.

Utställare från näringslivet

Rekordmånga företag ställde ut under Entreprenörskap på riktigt 2017 för att träffa unga och drivna personer. Hos utställarna väntande användbara kontakter, erbjudanden och inte minst tävlingar med fina priser!

Stockholm

  
Businesspodden och Arndts Sales Academy

Vill du ha en framtid som en av Sveriges vassaste säljare? Sök till Arnds Sales Academy. Mikael Arndt är även en av frontfigurerna bakom Businesspodden som finns på plats för att hitta dig som vill ta ditt UF-företagande vidare. Dra din pitch och du kan vinna både uppmärksamhet och pengar.

3

Jobb för dig som gillar service och sälj! Som medarbetare på 3 får du möjligheten att arbeta med det som 3 värnar mest om - sina kunder. 3 är en av Sveriges största mobiloperatörer och arbetar för att erbjuda mobil kommunikation på kundens villkor.  På 3 gillar man att utmana och att hitta nya sätt att göra saker på. Nu växer företaget och letar efter fler medarbetare som vill arbeta med service och sälj. Har du fyllt 18 år och tycker att det är lika viktigt med utveckling som att ha roligt på jobbet så är du välkommen att kika närmare här:

 

Fortnox

Vill du veta mer om hur du kan förenkla ekonomin i ditt UF-företag? Eller vill du som lärare underlätta din undervisning? Välkomna till oss så berättar vi mer, vi bjuder på popcorn!

Innovationsprogrammet vid Mälardalens Högskola

Vill du vidareutbilda dig inom hur innovationsprocesser fungerar? Välj en utbildning där utvecklar verktyg och metoder för att leda en idé från uppkomst till marknad.

KPMG

För oss på KPMG finns inget mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara ung och fylld av energi och en vilja att förverkliga sina drömmar. Därför tycker vi att det är viktig att stötta och vägleda våra framtida entreprenörer.  

Likvidum

Vill du tjäna extra pengar? Likvidum är en oberoende låneförmedlare som anställer lånehandläggare till sin del- och heltidsavdelning. Träffa Likvidum i monter B02:42 om du är intresserad av ett lärorikt, spännande och roligt jobb. I montern kan du även tävla om en weekend för två till London!

My Academy

My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag och erbjuder extrajobb till dig som har fyllt 18 år. Som en av My Academys tusentals studiecoacher hjälper du yngre elever med deras läxor, motivation och studieteknik. Hela 97% av studiecoacherna rekommenderar jobbet vidare.

mySafety Försäkringar

mySafety Försäkringar är på plats för att träffa dig som driven UF-företagare för att berätta mer om hur det är att jobba som Försäkringsförmedlare, ett perfekt jobb för dig som gillar utmaningar och vill ha kul på jobbet. mySafety Försäkringar är ledande inom ID-skyddsförsäkring och erbjuder även Spärrserviceförsäkring, Digitalskydd samt andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. En tävling med presentkort på resa som pris väntar i montern!

NJIE

Fyll på energin under mässan med ett hälsosammare alternativ. Njie finns på plats och låter dig testa deras senaste produkter.

Rekryteringsgruppen

Är du intresserad av att börja jobba efter studenten? Rekryteringsgruppen anställer varje vecka nya unga talanger. Hos oss kan du jobba med bland annat teknisk support, reception samt arbeten inom lager och renhållning. Det bästa är att du inte behöver ha någon arbetserfarenhet för att få jobb hos oss. Fixa ditt jobb efter studenten redan idag hos Rekryteringsgruppen!  

SEB

Vi är övertygade om att samhället drar nytta av fler entreprenörer som utvecklar företag och skapar framtida tillväxt och sysselsättning. Därför samarbetar vi med Ung Företagsamhet Stockholm för att uppmuntra entreprenörskap och kunskap om företagande redan i skolan.

 

StartUp Stockholm

Funderar du över hur din UF-idé kan bli ett livskraftigt företag? Start-Up Stockholm erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationsrådgivning, specialistkompetens, seminarier, starta eget- och tillväxtprogram för dig som vill ta steget vidare och starta företag! Ung Företagsamhet och Start-Up Stockholm samarbetar för att fler idéer ska få möjligheten att bli livskraftiga företag. Ta chansen att träffa några av deras rådgivare för individuell rådgivning eller för mer information om vad du kan få ut av deras tjänster. 

 

Svea Ekonomi

Nyföretagande och framtidstro hos ungdomar är otroligt viktigt för tillväxten i Sverige. Eftersom vi själva har rötterna i entreprenörens vardag och utmaningar är vi jätteglada att kunna vara med och stötta framtidens unga företagare. Här på UF-mässan är vi värd för tävlingen Årets Affärsplan och du hittar oss också i en monter på plats. Kom och prata med oss, provkör en av våra nya tjänster och var med och tävla om biobiljetter. Vi ses!

Läs mer på www.sveaekonomi.se

 

Unga Aktiesparare + Nordnet

Unga Aktiesparare drivs av unga - för unga! Tillsammans med vår samarbetspartner Nordnet möjliggöra via att alla mellan 0-28år lär sig spara och investera smart. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden och hur du investerar.

 

Visma

Har du startat eller är på gång att starta företag? Vi tycker det är viktigt med unga företagare och erbjuder dig som UF alumn att använda våra program gratis i ett år.