Den här sidans innehåll kommer från region Stockholm. Välj Stockholm som din region här eller välj en annan region här.

Fortbildningar för UF-lärare

Våra fortbildningar riktar sig till dig som vill utvecklas som UF-lärare. Ta chansen att dela erfarenheter med UF-kollegor samt få svar på dina frågor och funderingar.

Stockholm

 

Seminarium 9 mars: Vilka missar är vanligast under avvecklafasen?

Vill du ligga steget före dina elever? Den 9 mars är du välkommen på fortbildning med fokus på årsredovisning och bokslut; ett seminarium som synliggör vanliga misstag, så att du och dina elever slipper göra dem. Träffa oss och två unga revisorer från KPMG med UF-erfarenhet som ledsagar dig genom avvecklingen. Seminariet är del tre i vår kostnadsfria seminarieserie Starta-driva-avveckla som går igenom UF-årets tre faser. Seminarieserien bygger på aktivt deltagande där egna erfarenheter och frågor formar innehållet. 

Tid: 15.00-17.00 (med fika från kl 14.30)
Plats: Ung Företagsamhet Stockholmsregionen, Rådmansgatan 40, 3 tr.
Boka din plats: jag vill komma
 

Konferens 8-9 maj: Entreprenörskap i skolan

Välkommen till SM i Ung Företagsamhet och årets upplaga av konferensen Entreprenörskap i skolan. Möt entreprenören och konditorn Roy Fares, gymnasie-och kunskapslyftminister Anna Ekström, grundskolechef och författare Lina Axelsson Kihlbom samt flera UF-alumner som idag driver företag. Inspiration och många handfasta tips på hur du kan arbeta med entreprenörskap och UF-företagande i skolan utlovas. Garanterat utvecklande för dig som lärare, skolledare eller SYV.

  • Läs mer och boka din plats här

Seminarium 23 maj: Planera UF-året - Best practise

Vill du ta del av tips och trix inför nästa år? Vi anordnar ett seminarium där Caroline Kenmo berättar om sina erfarenheter som UF-lärare och presenterar ett "årstänk" som kan ge er lite försprång till planeringen av nästa år med UF-företagande. Självklart vill vi att ni tarmed er era egna erfarenheter och heta tips på hur man kan utveckla UF-företagandet på skolan! Välkomna!

Tid: 15.00-17.00 (fika från kl 14.30)
Plats: Centralt i Stockholm
Boka din plats: jag vill komma