Ung Företagsamhet i Halland söker två projektledare

Vi söker säljande projektledare med fokus på grundskola och näringsliv och en projektledare för gymnasiet.

2017-04-19

Halland

Vi erbjuder två roliga, omväxlande och utvecklande tjänster. Du blir en del av vårt kreativa, målinriktade och handlingskraftiga team och ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet. Ung Företagsamhet i Hallands län vill att du ska må bra och trivas hos oss! Vi arbetar efter målstyrd arbetstid. Vi arbetar över hela Halland.

Annons "Säljande projektledare grundskola och näringsliv"
PDF iconannons_projektledare_grundskola_naringsliv.pdf

Annons "Projektledare gymnasiet"
PDF iconannons_projektledare_gymnasiet.pdf

Sista ansökningsdag 10/5, urval och intervju sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan tillsättas innan dess. 

Nyheter

 • Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.
 • Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

  Sverige Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.
 • UF alumni bjuder in till nätverksträff

  Västerbotten Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.
 • Soligt mingel på Ledare för en dag

  Göteborg Vilken dag det blev när vi för fjärde gången arrangerade Ledare för en dag. I år fick sex UF alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. En spännande dag avslutades med mingel hos Wonderbrand där det bjöds på god mat, musik och nya möten.