Vad händer sen?

Nu är UF-året slut så vad händer efter det? Det behöver inte vara slut. Det finns en massa hjälpande händer där ute för dig som är redo att driva vidare din affärsidé, eller för dig som har en helt ny affärsidé på gång.

2017-06-12

Halland

 

Klicka på länkarna för att komma direkt till hemsidan!

Almi Företagspartner – Hjälp med att starta företag

Nyföretagarcentrum – Hjälp med att starta företag

High Five Halmstad  - Kontor & Affärsutveckling

Potential Varberg –Affärsutveckling & Riskkapital

Drivhuset  – Hjälp med att starta företag

Arbetsförmedlingen - Starta eget bidrag

Coompanion – Hjälp med att starta företag

Connect- Affärsutveckling & Riskkapital

Vill du bara hitta inspiration och motivation till att driva vidare? Då är det ett ypperligt tillfälle att gå med i UF alumni! I sommar arrangerar vi i Halmstad Westcoast business day, ett kostnadsfritt evenemang för UF-alumner och entreprenörer från hela landet där vi bjuder på busniess lunch, inspirerande föreläsningar och en massa härligt mingel. Du anmäler dig till evenemanget HÄR. 

Är du inte registrerad  UF alumn? Gör det idag enkelt och lätt HÄR.

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • Rådgivarmingel

  Göteborg Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.
 • UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

  Göteborg I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.