Nationella partners

Ung Företagsamhet är en viktig del i uppbyggnaden av Sveriges framtid. Tillsammans med dig som partner utvecklar vi företagsamma människor. Här kan du läsa mer om partnerskap med oss.

Vi samarbetar på olika sätt med våra partners. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp kring frågor som integration, arbetsliv och entreprenörskap med målgruppen ungdomar eller lärare. Det kan resultera i en film, ett gemensamt evenemang eller kanske ett läromedel. 
Kontakta Petra Peters, Finansieringsansvarig Ung Företagsamhet, +46 72 7287480, för att diskutera ditt partnerskap. För mer information om regionalt partnerskap, kontakta Ung Företagsamhet i din region. Partnerskapen varierar mellan våra 24 regioner runt om i landet.

Lena Litens, ansvarig för Hakon Swenson stiftelsen, ICA-koncernen
"Ung Företagsamhet riktar sig precis till våra målgrupper och utbildar i entreprenörskap. För oss var det som att slå två flugor i en smäll när vi träffade Ung Företagsamhet. Vi beslutade då att det är bättre att stödja en organisation som arbetar på ett bra sätt med entreprenörskap istället för att vi skulle hitta på något eget, säger Lena Litens."

Eirik Winter, managing director, Citi
"Tillsammans med Ung Företagsamhet kan vi utrusta ungdomar med finansiell kunskap och färdigheter för att skapa framtida arbetstillfällen. Här har vi den nya generationens stjärnor."

Patrik Anderbro, områdeschef för små- och medelstora företag på KPMG
"Jag blev entusiasmerad av energin när jag var på SM i Ung Företagsamhet 2015. Det var fantastiskt att se alla unga personer som är så drivna. Eftersom vi på KPMG jobbar med företag och företagande ser vi förstås gärna att fler unga människor startar företag. Därför stöttar vi Ung Företagsamhet."

Göran Lundwall, Vd och koncernchef Almi
”Sverige behöver fler framgångsrika företag. Dagens ungdomar är framtidens företagare och därför en viktig målgrupp för Almi Företagspartner. Ung Företagsamhet bedriver en unik verksamhet som stimulerar unga människor att prova på att driva företag. Genom att stödja Ung Företagsamhet ökar kunskapen om Almis erbjudande i form av rådgivning, lån och riskkapital.” 

Kadim Akca, VD Crenova Städ AB
"Vi på Crenova anser att det viktigaste vi kan göra för att säkra vår framtid är att stötta unga företagare. Genom Ung Företagsamhet kan unga företagare få en chans att utveckla sin ambition, drivkraft, kreatitivtet, tro och utforskarvilja. Genom att stötta UF stöttar vi därför inte bara oss själva – utan även våra barn och barnbarn.”

Våra Sverigepartners
Vi vill rikta ett speciellt tack till våra Sverigepartners som finns med och stöttar Ung Företagsamhet i minst sex av våra regioner i Sverige:
Familjen Kamprads stiftelse
Erik Johan Ljungbergs utbildningsfond
KPMG
Svenskt näringsliv
Swedbank och Sparbankerna
Triton