UF alumni Skåne söker nya styrgruppsmedlemmar!

Ansök idag och skicka en motivering till varför just DU vill vara med och passar i styrgruppen till ufalumni.skane@ungforetagsamhet.se.

2017-06-05

Skåne

 

UF alumni Skåne söker nya styrgruppsmedlemmar!

Styrgruppen i Skåne står inför omformatering och söker två nya medlemmar som vill vara med och driva nätverket framåt. Att arbeta i styrgruppen innebär allt från att deltaga vid Ung Företagsamhets evenemang till att organisera events.

Styrgruppen ser till att nätverket fungerar som en oljad maskin. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som älskar entreprenörskap och drivkraft. Kanske har du precis drivit UF? Eller så drev du UF för några år sedan? Vi har haft ett enormt bra verksamhetsår och är riktigt taggade på att fortsätta i samma spår!

För att söka, skicka en motivering senast den 20/6 till varför just DU vill vara med och passar i styrgruppen till ufalumni.skane@ungforetagsamhet.se.

   

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • Rådgivarmingel

  Göteborg Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.
 • UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

  Göteborg I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.