Den här sidans innehåll kommer från region Skåne. Välj Skåne som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet Skåne söker skolansvarig för grundskolan

Ung Företagsamhet Skåne söker en skolansvarig som ska jobba med våra läromedel för grundskolan. Vi är inne i en expansiv och spännande fas och erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb.

2017-09-06

Skåne

Ung Företagsamhet jobbar med entreprenörskap i skolan. Vi finns över hela Sverige och är en ideell, partipolitisk obunden, utbildningsorganisation. Målet är fler företag och fler företagsamma medborgare.

Arbetet innebär i huvudsak att du kommer att sälja in Ung Företagsamhet och våra läromedel till grundskolorna i Skåne. Arbetet varvas mellan telefon- och mailkontakt, besök och presentationer ute på skolorna samt ingå i olika samarbetsprojekt. Du kommer också vara delaktig i våra olika stora evenemang. Vi har höga ambitioner med att både utveckla och utöka med god kvalitet i regionen.

Vi söker en utåtriktad, serviceinriktad och målfokuserad kollega som har lätt för att kommunicera, skapa och bibehålla goda relationer. Du brinner för entreprenörskap i skolan, trivs med att prata inför grupp, entusiasmera och utbilda samt är lösningsorienterad och flexibel. Du är intresserad av skolan och lärarens roll samt har kännedom om skolans styrdokument. Du får gärna ha en bakgrund som pedagog men det är inget krav då dina personliga egenskaper och erfarenheter väger tyngre. Arbetet innefattar också löpande dokumentation och enklare fakturering. Körkort är ett krav samt att du känner dig bekväm i att arbeta i Officepaketet.

Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team på kontoret där du tillsammans med teamet har stora möjligheter att påverka verksamheten. Tjänsten är en 100 procent tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma både på kvällstid och helger. Vi har vårt kontor i centrala Malmö, men tjänsten innebär en hel del resor inom och utanför regionen. Vi önskar att ha vår nya medarbetare hos oss så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan till susan.wahlgren@ungforetagsamhet.se. Hör gärna av dig via mail eller på 0709/38 37 17 till Susan Wahlgren Persson om du har frågor kring tjänsten. Vi vill gärna ha din ansökan med cv senast den 1 oktober 2017. Urval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan dess.

Ung Företagsamhet – är en organisation som utbildar i entreprenörskap. Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening vars syfte är att samverka med skolan för att införa företagsamhet och ett engagerat näringsliv i det svenska utbildningssystemet. Ung Företagsamhet försöker att ge barn och unga möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

 

Nyheter