Nyheter

 • Är ni årets mest kreativa UF-företag?

  Sverige Är ni UF-företaget som tänker utanför boxen? Då ska ni vara med i tävlingen Årets kreativa UF-företag. Tävlingsvärd är The Walt Disney Company Nordic och vinnaren utses på SM i Ung Företagsamhet 8-9 maj på Stockholmsmässan i Älvsjö.
  UF-företagande
 • UF alumnis utmärkelse för Unga Ledare

  Sverige UF alumni vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.
  UF alumni, UF-företagande
 • Vismas pris blev tv-reklam för Stora Segerstads Naturbrukscentrum

  Sverige I maj 2016 utsågs Stora Segerstad Naturbrukscentrum till årets UF-skola, under SM i Ung Företagsamhet i Stockholm. Priset var reklamtid motsvarande ett värde på 250 000 kronor. Skolans reklamfilm rullar just nu i TV4 Jönköping.
  UF-företagande
 • UF-företaget som platsar på Svenskt Tenn?

  Sverige Stockholm Ett designat lyxarmband i älgskinn, producerat av hantverkare och med erfaren smyckesdesigner som rådgivare. Algiz Design UF har halvvägs in i UF-året äntligen en färdig första kollektion med ett stilrent och tidlöst unisexarmband. Det är en exklusiv produkt i liten upplaga som nu kommer ut på marknaden.
  UF-företagande
 • Antalet UF-företagare ökar

  Sverige Hela 27 769 ungdomar driver egna företag på gymnasiet i år och flera av dem har nyss kommit till Sverige. – Vi ser att de genom UF-företagande får kontakter i samhället och lär sig språket snabbare, säger Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige.
  UF-företagande

Pages