Nyheter

 • UF-företaget som platsar på Svenskt Tenn?

  Sverige Stockholm Ett designat lyxarmband i älgskinn, producerat av hantverkare och med erfaren smyckesdesigner som rådgivare. Algiz Design UF har halvvägs in i UF-året äntligen en färdig första kollektion med ett stilrent och tidlöst unisexarmband. Det är en exklusiv produkt i liten upplaga som nu kommer ut på marknaden.
  UF-företagande
 • Antalet UF-företagare ökar

  Sverige Hela 27 769 ungdomar driver egna företag på gymnasiet i år och flera av dem har nyss kommit till Sverige. – Vi ser att de genom UF-företagande får kontakter i samhället och lär sig språket snabbare, säger Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige.
  UF-företagande
 • The Walt Disney Company Nordic ny partner till Ung Företagsamhet

  Sverige The Walt Disney Company Nordic går in som ny partner till Ung Företagsamhet Sverige. – Det är väldigt spännande och roligt att ett så känt varumärke går in och stöttar Ung Företagsamhet. Det kommer att gynna både elever och lärare, säger Cecilia Nykvist, vd på Ung Företagsamhet.
  UF-företagande
 • Filip Tysander årets företagare i Sverige 2016

  Sverige När Företagarna hade sin stora gala i Stockholm den 14 oktober gick priset Årets företagare i Sverige 2016 till Filip Tysander, grundare av klockmärket Daniel Wellington. Filip började sin entreprenörsbana genom att han startade UF-företag på gymnasiet. Stort grattis säger vi på Ung Företagsamhet!
  UF alumni, UF-företagande
 • Fisk- och skaldjursproffs nominerad till Årets Unga Företagare

  Sverige Simon Nader driver företaget Fisk- och skaldjursbilen i Stockholm och är på kort tid den tredje största leverantören på marknaden. Nu är den tidigare UF-företagaren nominerad till Årets Unga Företagare av organisationen Företagarna. Simon var även aktuell i vår kampanj #Ung Företagsamhet gör skillnad.
  UF-företagande

Pages