Ung Företagsamhet Gävleborg söker projektledare för gymnasiet

Vill du vara med att lyfta fram och utveckla entreprenörskap i skolan och samtidigt främja ungdomars kreativitet och skaparglädje? Då är du välkommen till Ung Företagsamhet.

2017-05-19

Vi söker nu en projektledare som vill vara med i vårt team och hjälpa oss att växa.

Ung Företagsamhet finns i hela Sverige fördelat på ett nationellt kansli och 24 fristående regionala föreningar. Ung Företagsamhet i Gävleborg arbetar med tre läromedel, en processutbildning och ett alumni-nätverk. Som projektledare på Ung Företagsamhet har du delat ansvar för utvecklingen av vår verksamhet på länets gymnasieskolor i Hälsingland. Du kommer i tätt samarbete med din kollega i Gästrikland inspirera elever till att vilja driva UF-företag samt arrangera olika event som mässor och kick-offer. Du kommer även arbeta med både befintliga och potentiella partners i Hälsingland vilka hjälper oss att hålla verksamheten igång.

Vi söker
En utåtriktad, säljande och strukturerad person som har lätt för att kommunicera, skapa och bibehålla goda relationer. Du brinner för entreprenörskap i skolan, gillar att jobba i team och vill tillsammans med oss verka för att fler elever i Gävleborgs län skall få chansen att driva ett UF-företag under sin gymnasietid. Att arbeta för Ung Företagsamhet kräver självständighet, god administrativ förmåga, men också lagarbete och förmågan att kunna hålla igång många aktiviteter samtidigt. Du jobbar tätt tillsammans med dina övriga kollegor då våra arbetsområden ofta överlappar varandra.

Profil
Du har god social kompetens och har lätt för att bemöta andra människor. Du är van att prata inför grupp och har lätt att entusiasmera och få andras förtroende genom att du ger ett trovärdigt intryck. Ordning och reda är ett måste eftersom vi har många bollar i luften samtidigt och det är ständigt högt tempo. Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att arbeta tillsammans som ett lag.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du drivit UF-företag under de senaste åren och tidigare erfarenhet inom Ung Företagsamhet och vårt verksamhetsområde är starkt meriterande.

Villkor
Ung Företagsamhet i Gävleborgs län vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och du omfattas av kollektivavtal mellan IDEA – Unionen. Vi arbetar efter målstyrd arbetstid. I tjänsten förekommer en del tidiga morgnar och sena kvällar. Vi arbetar över hela Gävleborg, men ditt huvudområde kommer vara Hälsingland. Tjänsten är en tillsvidare-anställning på 100 % som till en början startar med en provanställning på sex månader. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Placering Hälsingland.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till anna.leima@ungforetagsamhet.se senast den 15 juni. Vid mer information är du varmt välkommen att kontakta regionchef Anna Leima via telefon 0708-941615. Mer information om Ung Företagsamhet hittar du på www.ungforetagsamhet.se.

Nyheter

 • Därför ska du välja att driva UF-företag i höst

  Sverige Företagsamhet är att ta risker och våga utforska. Att ta ansvar och förverkliga drömmar. På några sekunder får du klart för dig varför du ska välja att driva UF-företag.
 • Elevröster om Ung Företagsamhet

  Sverige Följ din dröm, jobba hårt och dela upp ditt projekt i delmål, är några av de lärdomar som UF-eleverna fått genom sina företag. Se elevernas idéer och vad de upplevt under året som UF-företagare.
 • Disney: - Vårt samarbete med Ung Företagsamhet lyfter oss som företag

  Sverige Det säger Casper Bue Bjørner, chef för The Walt Disney Company Nordic, Ung Företagsamhets nya samarbetspartner. Redan i entrén på Disneys kontor i Stockholm förstår man att filmkaraktärerna är grundbulten i verksamheten.
 • Ung Företagsamhet får unga att växa

  Sverige Om fler unga får lära sig entreprenörskap och företagande i skolan kommer fler jobb att skapas i Sverige. Ung Företagsamhets verksamhet får unga människor att växa.
 • Ljusdals-posten: ”Företagare är inga övermänniskor”

  Sverige Det som entreprenören åstadkommer är samhällsviktigt, men man behöver inte vara någon övermänniska för att axla rollen. Det skriver Ljusdals-posten på ledarplats och lyfter Ung Företagsamhet.