Utbildning för dig som lärare

Ung Företagsamhet har bedrivit utbildning för pedagoger i över trettio år. Här ser du våra utbildningar för dig som är lärare i grundskolan.

Sverige

 

Introduktionsutbildning : Entreprenörskap på riktigt!
Vi erbjuder introduktionesutbildningar för att utveckla förståelse för entreprenöriellt lärande, samt praktiska verktyg och grundläggande färdigheter för att utveckla ett entreprenöriellt förhållningssätt på skolan. Dessa introduktionsutbildningar skräddarsys efter era önskemål. Vi kan komma på en eftermiddag på en lärarkonferens, eller en hel studiedag. Vi vänder oss till skolledare och lärare som vill implementera ett entreprenöriellt förhållningssätt i grundskolan.

Grundutbildningar i Vårt samhälle
Grundutbildningen är till för att förklara de olika delarna i läromedlet Vårt samhälle. Utbildningens mål är att skapa förståelse för såväl teori som att ge praktiska verktyg. Grundutbildningen anpassas efter lokala behov och förutsättningar och går att kombineras med introduktion i entreprenörskap.

Seminarium/workshop utifrån aktuella teman
Utifrån lokala förutsättningar och behov utvecklas och genomförs utbildningar över hela landet via Ung Företagsamhets 24 regioner. Exempel på denna typ av fortbildning är: nätverksträffar, föreläsningar och seminarier kring teman som bokföring, kreativitet, bedömning, företagsamhet och entreprenörskap.

Kontakta något av våra regionkontor för att boka en utbildning. Välj region högst upp på den här sidan för att hitta kontaktuppgifter.