• Tack för ännu ett fantastiskt UF-år!

  Västmanland Nu är läsåret 13/14 till ända och vi laddar om inför ett nytt spännande UF-år! UF-kontoret i Västmanland har sommarstängt 7 juli till 3 augusti. Vi ses igen i höst!
 • Prisregn över Bästmanland på SM!

  Västmanland SM i UF-företagande 2014 är avgjort och Västmanlandstruppen fick med sig hela sex priser hem från tävlingarna!
 • Eva Åhlander - Årets rådgivare 2014

  Västmanland I höstas fick Eva Åhlander ett telefonsamtal. Det var Lovisa Odén från UF-företaget A book for cancer UF som undrade om Eva skulle kunna tänka sig att vara deras rådgivare. Eva sa ja och om några veckor åker både företag och rådgivare till SM i UF-företagande med priser i bagaget.
 • Alla vinnare på UF-mässan i Västmanland 2014

  Västmanland 12-13 mars genomfördes den regionala mässan i UF-företagande 2014 på Bombardier arena i Västerås. 116 UF-företag från hela länet ställde ut på en välbesökt och energisk mässa.
 • SeniorProffsen ser framtiden i länets ungdomar

  Västmanland En av Ung Företagsamhet i Västmanlands nyare partners är SeniorProffsen. VD Marie Pettersson har varit engagerad inom Ung Företagsamhet på olika sätt i flera år och i våras kände hon att det var dags att ta nästa steg och bli fullvärdiga partners för att ännu mer kunna stötta det unga entreprenörskapet.
 • Konceptet Vårt samhälle gör skattebetalning roligt

  Västmanland ”Det var roligt att få betala skatt. Det kändes som på riktigt.” Citatet kommer från Simon, 8 år, som går i tvåan på Källskolan i Norberg. Att betala skatt är kanske inte en syssla som förknippas med sprudlande entusiasm av de flesta vuxna men för andraklassarna på Källskolan blev det en spännande skoluppgift i skolans arbete med entreprenörskap.
 • Sail4You UF var snabbast in i registret!

  Västmanland Söndagen den 1 september öppnade registreringen för läsårets UF-företag. Redo vid tangentbordet på söndagsmorgonen satt Sail4You UF från ABB industrigymnasium i Västerås och de blev också länets första registrerade UF-företag.
 • Årsmöte Ung Företagsamhet i Västmanland

  Västmanland Fredagen den 8 november, kl 10.00 välkomnas medlemmar i föreningen Ung Företagsamhet i Västmanland till årsmöte.
 • Viktiga datum och deadlines 2013/2014

  Västmanland Kalendern för läsåret kommer att fyllas på allt eftersom men här har du en liten översikt på vad som händer under det här läsåret.
 • Välkommen till ett nytt läsår med UF Västmanland!

  Västmanland Lagom till det nya läsåret har vi, som du ser, fått nytt utseende och ny struktur på vår hemsida. Nytt och fräscht!

Guldpartners Västmanland