UF alumni bjuder in till nätverksträff

Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.

2017-04-19

Västerbotten

Den 3 maj klockan 08.00-09.30 arrangerar UF alumni Västerbotten en frukost för dig som är fd. UF-företagare. Vi träffas på inkubatorn BIC factory och äter en god frukost tillsammans samtidigt som du får chansen att lära dig mer om vad BIC Factory kan erbjuda till företagare och träffa de företag som finns i huset just nu! Dessutom finns chans att nätverka med företagarna och med varandra, helt enkelt en mycket bra start på dagen!

Anmäl dig senast den 1 maj HÄR. Hela evenemanget är kostnadsfritt.

Var? Bic Factory, Umestan Företagspark, Hus 7, 903 47 Umeå

När? 3 maj 08.00-09.30 

Kommande alumni-aktiviteter

För att få mer info om våra kommande träffar samt de stipendier som erbjuds till dig som är med i nätverket, registrera dig HÄR

Nyheter

 • Vad händer sen?

  Halland Nu är UF-året slut så vad händer efter det? Det behöver inte vara slut. Det finns en massa hjälpande händer där ute för dig som är redo att driva vidare din affärsidé, eller för dig som har en helt ny affärsidé på gång.
 • UF alumni Skåne söker nya styrgruppsmedlemmar!

  Skåne Ansök idag och skicka en motivering till varför just DU vill vara med och passar i styrgruppen till ufalumni.skane@ungforetagsamhet.se.
 • En cool alumnihistoria

  Sverige Sven Dahlin har längst resans gång hunnit med att driva eget företag, dömt basket på elitnivå och rekryterats som chef för ett internationellt bolag. För några månader skrev han en Excel-guide som blev viral på Linkedin med 15000 kommenterar och med över 25 000 nedladdningar. Vi ställde några frågor till Sven och blev själva riktigt inspirerade.
 • Izettle-ikonen vill se fler unga företagare

  Stockholm Jacob de Geer är en av Sveriges största entreprenörer. UF-alumnen Lucas Solteiro fick genom nätverket UF alumnis satsning Ledare för en dag en exklusiv heldag som kom att handla om vikten av att applådera misstag, om vilket stort värde unga människor kan tillföra näringslivet och varför 18 till 20-årsåldern är den perfekta tiden i livet att starta företag.
 • Ledare för en dag i Jönköpings län 2017

  Jönköping Att få möjligheten att skugga en ledare i näringslivet under en dag, låter inte det spännande? Det var precis vad tre före detta UF-företagare fick möjligheten att göra när aktiviteten Ledare för en dag ägde rum i Jönköpings län.