UF alumni bjuder in till nätverksträff

Starta dagen på bästa sätt med UF alumni. Häng med på studiebesök hos inkubatorn BIC Factory, vi bjuder på frukost och du får chans att nätverka och träffa företagen i huset.

2017-04-19

Västerbotten

Den 3 maj klockan 08.00-09.30 arrangerar UF alumni Västerbotten en frukost för dig som är fd. UF-företagare. Vi träffas på inkubatorn BIC factory och äter en god frukost tillsammans samtidigt som du får chansen att lära dig mer om vad BIC Factory kan erbjuda till företagare och träffa de företag som finns i huset just nu! Dessutom finns chans att nätverka med företagarna och med varandra, helt enkelt en mycket bra start på dagen!

Anmäl dig senast den 1 maj HÄR. Hela evenemanget är kostnadsfritt.

Var? Bic Factory, Umestan Företagspark, Hus 7, 903 47 Umeå

När? 3 maj 08.00-09.30 

Kommande alumni-aktiviteter

För att få mer info om våra kommande träffar samt de stipendier som erbjuds till dig som är med i nätverket, registrera dig HÄR

Nyheter

 • Grillkväll med UF alumni!

  Örebro Välkommen att hänga med UF alumni när vi utmanar årets SM-trupp i 3-kamp!
 • Affärsbragdsvinnaren: "Hårt arbete slår alltid talang"

  Stockholm Vad krävs för att få ett bolag att växa, vad bör man tänka på som ung i karriären och varför är det viktigt att ha större drivkrafter än att tjäna pengar? När UF-alumnen Patrick de Meijere under konceptet Ledare för en dag fick skugga byggbolaget ExpanderaMeras prisade vd Jessica Löfström var stämningen god och utbytet givande.
 • Fem finalister utsedda i UF till AB-stipendiet

  Sverige Nu står det klart vilka fem före detta UF-företagare som tagit sig vidare som finalister i UF till AB-stipendiet. En jury bestående av initiativtagare till stipendiet, Kadim Akca, och personer från näringslivet inklusive tidigare stipendietagare kommer att träffa finalisterna under SM i Ung Företagsamhet den 8 maj.
 • Ung Företagsamhet i Halland söker två projektledare

  Halland Vi söker säljande projektledare med fokus på grundskola och näringsliv och en projektledare för gymnasiet.
 • Soligt mingel på Ledare för en dag

  Göteborg Vilken dag det blev när vi för fjärde gången arrangerade Ledare för en dag. I år fick sex UF alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. En spännande dag avslutades med mingel hos Wonderbrand där det bjöds på god mat, musik och nya möten.