Den här sidans innehåll kommer från region Västerbotten. Välj Västerbotten som din region här eller välj en annan region här.

Ung Företagsamhet Västerbotten söker ny regionchef

Vår nuvarande regionchef går vidare till nya utmaningar i en liknande tjänst hos Företagarna och vi söker nu därför en ny regionchef att driva Ung Företagsamhet i Västerbotten framåt.

2017-08-29

Västerbotten

Ung företagsamhet  jobbar med entreprenörskap i skolan. Vi finns över hela Sverige och är en ideell, partipolitiskt obunden, utbildningsorganisation. Målet är fler företag och företagsamma medborgare.

Dina arbetsuppgifter
Som regionchef för Ung Företagsamhet i Västerbotten har du det övergripande ansvaret för föreningens verksamhet. Du är ansiktet utåt och arbetar med att sälja in och förankra organisationens utbildningar och läromedel hos kunder och finansiärer. Du leder och fördelar arbetet på kontoret med huvudansvar för föreningens finansiering. Då föreningen är inne i en expansiv fas kommer en viktig del i ditt arbete att handla om att engagera ännu fler elever inom Ung Företagsamhet genom att få in våra utbildningar på fler program och skolor i Västerbotten.

Din profil
För att passa i denna roll är det viktigt att du trivs i en ledande position och har förmågan att entusiasmera, leda och utveckla personal och verksamheter. Som person är du initiativrik, utåtriktad och kan etablera långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Arbetet kräver även att du är strukturerad, flexibel och kommunikativ, både i tal och skrift.

Vi tror att du har en relevant högskolexamen och tidigare erfarenhet av att leda projekt. Om du har erfarenhet inom skolans värld så är det meriterande, men ej ett krav. Intresse för företagande och regional utveckling är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Tjänsten innebär en del resor, främst i Västerbotten, så körkort och egen bil är en förutsättning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Danny Persson, tfn: 073-351 27 13, eller Jonas Nordin hos Ung Företagsamhet, tfn: 070-264 54 09 . Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 18 september via clockworkpersonal.se.

Nyheter

 • Första registrerade UF-företaget i Västerbotten

  Västerbotten Quick and easy sanitizing UF från Liljaskolan i Vännäs kommun blev höstens första UF-företag att registrera sig hos Ung Företagsamhet Västerbotten. Företaget består av två drivna ungdomar med största fokus på att sälja sin produkt och få en inblick i företagandets värld.
 • Inspirerande dagar på UF alumni Weekend

  Västerbotten I vanlig ordning avslutades sommaren med det som för många alumner är en årlig höjdpunkt: UF alumni Weekend. My Rutqvist och Micaela Hedin deltog från Västerbotten, tillsammans med drygt 80 andra alumner från hela landet, när årets upplaga arrangerades den 18-20 augusti i Stockholm.
 • Välkommen till UF alumni Coffee Talks

  Västerbotten Den 6 september bjuder vi in till Coffee Talks där du får möjlighet att lyssna på två keyspeakers inom temat företagande och personlig utveckling. Ta chansen att skapa nya kontakter och bredda ditt nätverk!
 • Välkommen till UF-konferensen 2017

  Västerbotten Den 5-6 oktober går årets lärarkonferens av stapeln i Piteå. Det kommer att bjudas på en rad spännande föreläsningar, läs mer och anmäl dig idag!
 • UF alumner deltog under Emax 2017

  Västerbotten Den 18-22 juni arrangerades årets upplaga av Emax 2017, ett event som samlar de främsta unga entreprenörerna för att mötas och få inspiration, kunskap och nätverk. Totalt samlades 87 stycken ungdomar på Chalmers tekniska högskola på Lindholmen i Göteborg.