Välkommen till UF alumni Coffee Talks

Den 6 september bjuder vi in till Coffee Talks där du får möjlighet att lyssna på två keyspeakers inom temat företagande och personlig utveckling. Ta chansen att skapa nya kontakter och bredda ditt nätverk!

2017-07-19

Västerbotten

 

Den 6 september bjuder vi in till Coffee Talks där du får möjlighet att lyssna på två keyspeakers inom temat företagande och personlig utveckling. Ta chansen att skapa nya kontakter och bredda ditt nätverk!

Var: Näringslivets hus, Sveagatan 8, Umeå.

När: 6 september 17.00-18.30 (drop in mingel från 16.30)

Program

16.30-17.00                                   Drop in mingel

17.00-17.30                                   Föreläsning, Självledarskap - om att leda sig själv både i med och motgång.

Ingrid Lindelöw Berntson är professionell coach, projektledare, sjukgymnast, triatleth simmare och sångerska. Hon driver SHIFT Education tillsammans med Lena Lundqvist. SHIFT erbjuder tjänster som ger kraftfulla personer, skickliga ledare och effektiva grupper. Deras flaggskepp är SHIFT 1 som i allra högsta grad handlar om självledarskap.

17.30-18.00                                   Kaffe och macka

18.00-18.30                                  Föreläsning två, - presenteras snart!

18.30-18.40                                   Programmet avslutas

 

Eventet är kostnadsfritt men kräver anmälan. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmäl dig HÄR

 

Nyheter

 • Måndag 4 december genomför UF alumni Jämtland succén Ledare för en dag igen!

  Jämtland
 • Rådgivarmingel

  Göteborg Att engagera sig som rådgivare gör avgörande skillnad för våra UF-företag! Vi bjuder därför in rådgivare, våra partners och alumner till ett härligt mingel där vi vill hylla dig som varit, är eller vill bli rådgivare! Läs mer och anmäl dig här.
 • UF alumni presenterar stolt - Tjejkväll

  Göteborg I samarbete med SEB och Venture Cup bjuder UF alumni Göteborg in till ett event, bara för tjejer! Den 25 oktober blir det Tjejkväll.
 • Moving Free UF och Jakten på storsäljaren

  Halland Läsåret 2016/2017 drev Elin Persson UF-företaget Moving Free UF tillsammans med en klasskompis där de skapade en sport-bh med inbyggd förvaringsficka för mobiltelefonen. Nu tävlar hon i programmet Jakten på Storsäljaren som sänds på Kanal5.
 • Lärarkonferens 2018 - på Gekås Ullared

  Kalmar Ung Företagsamhets regioner i syd bjuder in till en gemensam lärarkonferens på Gekås Ullared. Under två dagar kommer vi att tillsammans med spännande föreläsare fördjupa oss i och utbyta erfarenheter kring hållbart företagande och samhällsentreprenörskap. Möt över 100 lärare från södra Sverige på en konferens i entreprenörskapets tecken.