• UF alumni söker ny regional representant

  Västerbotten Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? UF alumni Västerbotten söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till vår styrgrupp och en ny regional representant!
 • Årsmöte

  Älvsborg Onsdagen 25e april är det dags för årsmöte i föreningen Ung Företagsamhet Älvsborg. Alla medlemmar i föreningen är välkomna att skicka in motioner till styrelsen och att delta på årsmötet. Anmälan krävs!
 • Saab ledare för en dag

  Är det du som kommer få jobbskugga en ledare på Saab?

  Östergötland I april öppnar Sveriges främsta ledare upp dörrarna för dig som är UF-alumn - missa inte chansen att vara Ledare för en dag!
 • Finalister UF till AB-stipendiet 2018

  Sverige Vi kan nu avslöja de fyra finalisterna i årets UF till AB-stipendiet. Vinnaren av det ärofyllda stipendiet på 50 000 kronor avslöjas på invigningen av SM i Ung Företagsamhet 16 maj.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För femte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fem UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med mat, inspiration och quiz hos vår partner Danilo.
 • Frukostinspo hos Minna Technologies

  Göteborg Joakim Sjöblom har gått från UF-företag till 23 anställda och 20 miljoner i riskkapital. Minna Technologies hjälper människor att få koll på sina abonnemang och 4 maj bjuder de in dig som UF-alumn på frukost. Välkommen!
 • Mingel, mat och quiz

  Göteborg Den 11 april kör UF alumni Göteborg eventet Ledare för en dag. Dagen avslutas med ett exklusivt mingel för alumner, deltagande ledare och partners där det bl.a. bjuds på ett grymt nätverk, god mat och quiz. Anmäl dig redan idag!
 • Ledare för en dag 2018

  Göteborg Vad har vätgas, Hotell Pigalle, Falkenberg Strandbad, ProPud, Nya Hovås och Göteborgs största affärsnätverk gemensamt? Jo, alla dessa symboliserar de 5 ledare som ställer upp i Ledare för en dag 2018. Läs mer om ledarna och ansök här!
 • Emax Sverige 2018 - ANSÖK NU!

  Värmland Under en av sommarlovets första veckor, 17-21 juni 2018, arrangeras entreprenörskapscampet EMAX i Göteborg. EMAX är fyra dagar fyllda med entreprenörskap, företagande, samarbete och massvis av nätverkande och nya kontakter. EMAX vänder sig till dig som vill utvekla och utmana dig själv, samtidigt som du inspireras av andra liksaninnade i din ålder men också några av landets största och främsta entreprenörer.
 • Future Zone - finns drömjobbet på mässan?

  Göteborg En av årets MÄSSNYHETER är att vi anordnar Future Zone - ett torg på mässgolvet där UF-företagare, UF-alumner och besökare kan söka jobb direkt på plats. Få info om ditt drömjobb, skaffa ditt sommarjobb eller få tips om utlandsstudier. Här kan du se vilka företag som är med!
 • Är du årets unga ledare?

  Sverige UF alumni tillsammans med Citibank vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.
 • Praktisera i Rwanda

  Göteborg Unik möjlighet för dig som är UF alumn! Nu söker Bag Innovation 3 trainees i Rwanda. Se hur du ansöker här!
 • Föreläsning med Locker Room Talk

  Göteborg Från UF-företag till vinnare av Zlatans stipendium Number 10 på 1.000.000 kr. Nu tar dom Sverige med storm! Den 5 mars har du chans att lyssna på Shanga Aziz från Locker Room Talk samt träffa 1200 av årets UF-företagare på mässan Entreprenörskap på Riktigt 2018.

Pages