• Var med och styr alumninätverket i Norrbotten

  Norrbotten En spännande möjlighet för dig som drivit UF-företag - Ta chansen och sök en plats i vår regionala styrgrupp för UF alumni Norrbotten.
 • UF-alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Jobbar du med oss till hösten?

  Göteborg Vi ska bli fler i teamet och söker en ny skolinformatör. Här hittar du all info om tjänsten och hur du ansöker.
 • De utvalda till EMAX 2018

  Norrbotten Tillsammans med Region Norrbotten och Sparbanken Nord har vi fått möjligheten att skicka 8 av de främsta unga entreprenörerna i Norrbotten till Emax, ett enteprenörskapsevenemang som äger rum 17-21 juni på Chalmers i Göteborg.
 • Guldregn på SM i Ung Företagsamhet 2018

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet den 17 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag, MerchSweden UF från Grillska gymnasiet i Västerås.
 • Glittrig invigning av SM i Ung Företagsamhet

  Sverige Onsdag 16 maj invigdes SM i Ung Företagsamhet 2018 på Stockholmsmässan med nästan 800 UF-företagare från hela landet i publiken. På scen var bland andra Prins Daniel, näringsminister Mikael Damberg och juryn för SvD Affärsbragd. Invigningen hade 8 000 visningar under livesändningen på Facebook @ufsverige.
 • Ta din idé vidare efter UF-året

  Västerbotten Tillsammans med Uminova kan vi erbjuda en intensiv version av eXpress programmet för dig som vill testa din affärsidé mot marknaden. Ansök om en plats här.
 • Ta hem 50 000 kr med JCE

  Göteborg Har du ett företag eller en idé du vill förverkliga? Ta då chansen och vinn 50 000 kr! I samarbete med vår UF-hjälte JCE Group har vi för tredje året i rad möjlighet att dela ut ett pris för att främja unga företagare.
 • UF-alumner blev ledare för en dag

  Östergötland Den 11 april arrangerades aktiviteten Ledare för en dag, ett av UF alumni nätverkets mest givande event som, under en vecka på våren och en på hösten, arrangeras nationellt runt om i Sverige på flera orter. Två UF-alumner fick genom aktiviteten möjlighet att under en arbetsdag följa var sin ledare från Saab AB, en guldpartner till Ung Företagsamhet i Östergötland.
 • Finalister UF till AB-stipendiet 2018

  Sverige Vi kan nu avslöja de fyra finalisterna i årets UF till AB-stipendiet. Vinnaren av stipendiet på 50 000 kronor avslöjas på invigningen av SM i Ung Företagsamhet.

Pages