Alumni connect

Hitta en annan UF-vän som har precis de kunskaperna, erfarenheterna eller kontakterna du söker. Här fyller vi på med UF-alumner eller UF-partners som gärna delar med sig.
LÄS MER

UF-alumnen Jenny om att bygga personligt varumärke 

Jenny är UF-alumnen som vet allt om hur man hanterar media - både när det är hett om öronen och i mer kontrollerade former.

Har du något stort på gång och behöver tips på hur du ska utnyttja media på bästa sätt? Vill du spetsa till ditt personliga varumärke för att sticka ut? Då är det Jenny du ska connecta med!

Besök Jennys Linkedin-profil här.

UF-alumnen Nils om att skriva vinnande tävlingsbidrag

Nils Berg drev sitt UF-företag under 2017/2018 och stod som vinnare av Årets Tjänst i Stockholm och tog hem en andraplats i tävlingen Årets Tjänst på SM. Sedan dess har Nils tillsammans med sitt företag vunnit Familjen Spendrups stipendium värt 50 000 kr och Red Bull Basement. 

Står du i startgroparna för att ansöka till en tävling eller behöver hjälp med det sista finliret innan deadline? Connecta med Nils och ta del av hans bästa tips för att skriva vinnande tävlingsbidrag!

Besök Nils Linkedin-profil här.

UF-alumnen Emma om mental träning

Emma Trygg är UF-alumnen som ett år efter sitt UF-år kan titulera sig som författare med två utgivna böcker, föreläsare och som mental tränare.

Står du inför en tuff utmaning, ska framföra en viktig pitch, eller ta nästa steg i karriären? Connecta med Emma för att få hennes bästa tips för att inte sätta mentala hinder för dig själv!

Besök Emmas Linkedin-profil här.

UF-alumnen Malin om sociala medier

Malin driver en youtube-kanal med över tiotusen följare och jobbar dessutom dagligen med sociala medier i sitt arbete. Hör av dig till Malin om du vill bolla idéer för dina sociala medie-kanaler.

Besök Malins Linkedin-profil här

UF-alumnen Louise om start up-världen

Drömmer du om att jobba på en start up? Louise jobbar för start up-bolaget Yepster. Connecta med henne via Linkedin!

Besök Louises Linkedin-profil här

UF-alumnen Alexander om att prata inför publik

Alexander har stått på scenen sedan barnsben. Han har inspirerat allt från gymnasieungdomar till näringslivet. Hör av dig till Alexander, så peppar han dig inför ditt scenframträdande.

Besök Alexanders Linkedin-profil här

UF-alumnerna som blev VD:ar direkt efter UF-året

Mathias och Alva är båda VD:ar för varsin städverksamhet. De delar gärna med sig av sina erfarenheter och tips till dig som är nyfiken på vad jobbet innebär.

Besök Mathias eller Alvas Linkedin-profil. 

Vill du ta ditt UF-företag vidare? UF-alumnerna Elin och Tina peppar dig!

Elin sålde under UF-året funktionella bh:ar, och bestämde sig att omvandla sitt UF-företag till enskild firma. Tina startade också hon upp sitt fd UF-företag som en enskild firma efter UF-årets slut. De hjälper dig gärna om du går i samma tankebanor!

Besök Elin eller Tinas Linkedin-profil.

UF-alumnen Kristian om socialt entreprenörskap

Kristian jobbar som koordiantor för den ideella organisationen food2change, med visionen att bekämpa matsvinnet inom dagvaruhandeln. Är du också intresserad av idéer som gör världen lite bättre? 

Besök Kristians Linkedin-profil här

UF-alumnen Emma om att volontärresa

Emma reste till Nepal för att volontärjobba under flera månader. Är du också nyfiken på att göra en volontärresa? Skriv till Emma och få några råd längst vägen.

Besök Emmas Linkedin-profil här

 

Vad mer skulle du vilja ha här? Hör av dig till sverige@ufalumni.se.

Jag vill stödja Ung Företagsamhet

UF alumni är nätverket för alla som drivit UF-företag på gymnasiet. 

Ung Företagsamhet
erbjuder utbildning i företagande på gymnasiet.

UF-företagare
startar fler företag, får högre inkomst och blir oftare chefer.

Dessutom visar forskning att de lättare får jobb senare i livet.