Är du årets unga ledare?

UF alumni tillsammans med Citibank vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2018-01-30

Sverige

UF alumni i din region kommer att nominera en UF-företagare till utmärkelsen bland de som kvalificerat sig till SM i de regionala tävlingarna. Personen har under året och under mässan visat på gott ledarskap och nätverkande. De totalt 25 nominerade får veta att de blivit nominerade på SM 16 maj.

Juryn består av UF-alumner tillsammans med erfarna ledare från Citibank. Juryn kommer att intervjua de nominerade på mässgolvet och sedan utse fyra vinnare som presenteras på galamiddagen. 

Juryn bedömer

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin personliga definition av gott ledarskap och hur personen själv strävar efter detta. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin roll i en grupp. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sina framtida visioner om entreprenörskap och vad UF-året gjort för den personliga utvecklingen. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över vikten av nätverk, erfarenhetsutbyten och kontakter.

De fyra vinnarna får en varsin biljett till UF alumnis största nationella evenemang. Under UF alumni Weekend i Gävle 14-16 september samlas före detta UF-företagare från hela landet för att nätverka och inspireras till fortsatt entreprenörskap. Kontakta jenny.aman@ungforetagsamhet.se eller 070 379 70 06 vid frågor om utmärkelsen. 

 

Tävlingsvärd 2018 är Citibank.

   

UF alumni är nätverket för före detta UF-företagare. Genom UF alumni kan du träffa nya vänner, skapa viktiga kontakter och delta på spännande events. I inloggat läge på ungforetagsamhet.se kan du som UF-företagare kryssa i fliken "Jag vill bli UF-alumn efter årets slut". Läs mer på unforetagsamhet.se/ufalumni

Välkommen till UF alumni!

 

Nyheter

 • Ta din idé vidare efter UF-året

  Västerbotten Nu är det dags för avveckling och kanske är ni nyfikna på att starta eget efter UF-året, med samma affärsidé eller en helt ny? Läs mer här om hur du kan testa din idé.
 • Ta hem 50 000kr med JCE

  Göteborg Har du ett företag eller en idé du vill förverkliga? Ta då chansen och vinn 50 000 kr! I samarbete med vår UF-hjälte JCE Group har vi för tredje året i rad möjlighet att dela ut ett pris för att främja unga företagare.
 • UF-alumner blev ledare för en dag

  Östergötland Den 11 april arrangerades aktiviteten Ledare för en dag, ett av UF alumni nätverkets mest givande event som, under en vecka på våren och en på hösten, arrangeras nationellt runt om i Sverige på flera orter. Två UF-alumner fick genom aktiviteten möjlighet att under en arbetsdag följa var sin ledare från Saab AB, en guldpartner till Ung Företagsamhet i Östergötland.
 • Finalister UF till AB-stipendiet 2018

  Sverige Vi kan nu avslöja de fyra finalisterna i årets UF till AB-stipendiet. Vinnaren av stipendiet på 50 000 kronor avslöjas på invigningen av SM i Ung Företagsamhet.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För femte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fem UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med mat, inspiration och quiz hos vår partner Danilo.