Är du årets unga ledare?

UF alumni tillsammans med Citibank vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2018-01-30

Sverige

UF alumni i din region kommer att nominera en UF-företagare till utmärkelsen bland de som kvalificerat sig till SM i de regionala tävlingarna. Personen har under året och under mässan visat på gott ledarskap och nätverkande. De totalt 25 nominerade får veta att de blivit nominerade på SM 16 maj.

Juryn består av UF alumnis nationella styrgrupp tillsammans med erfarna ledare från Citibank. Juryn kommer att intervjua de nominerade på mässgolvet och sedan utse fyra vinnare som presenteras på galamiddagen. 

Juryn bedömer

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin personliga definition av gott ledarskap och hur personen själv strävar efter detta. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin roll i en grupp. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sina framtida visioner om entreprenörskap och vad UF-året gjort för den personliga utvecklingen. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över vikten av nätverk, erfarenhetsutbyten och kontakter.

De fyra vinnarna får en varsin biljett till UF alumnis största nationella evenemang. Under UF alumni Weekend i Gävle 14-16 september samlas före detta UF-företagare från hela landet för att nätverka och inspireras till fortsatt entreprenörskap. Kontakta jenny.aman@ungforetagsamhet.se eller 070 379 70 06 vid frågor om utmärkelsen. 

 

Tävlingsvärd 2018 är Citibank.

   

UF alumni är nätverket för före detta UF-företagare. Genom UF alumni kan du träffa nya vänner, skapa viktiga kontakter och delta på spännande events. I inloggat läge på ungforetagsamhet.se kan du som UF-företagare kryssa i fliken "Jag vill bli UF-alumn efter årets slut". Läs mer på unforetagsamhet.se/ufalumni

Välkommen till UF alumni!

 

Nyheter

 • Future Zone - finns drömjobbet på mässan?

  Göteborg En av årets MÄSSNYHETER är att vi anordnar Future Zone - ett torg på mässgolvet där UF-företagare, UF-alumner och besökare kan söka jobb direkt på plats. Få info om ditt drömjobb, skaffa ditt sommarjobb eller få tips om utlandsstudier. Här kan du se vilka företag som är med!
 • Praktisera i Rwanda

  Göteborg Unik möjlighet för dig som är UF alumn! Nu söker Bag Innovation 3 trainees i Rwanda. Se hur du ansöker här!
 • Föreläsning med Locker Room Talk

  Göteborg Från UF-företag till vinnare av Zlatans stipendium Number 10 på 1.000.000 kr. Nu tar dom Sverige med storm! Den 5 mars har du chans att lyssna på Shanga Aziz från Locker Room Talk samt träffa 1200 av årets UF-företagare på mässan Entreprenörskap på Riktigt 2018.
 • Nominera en alumn till Crenova-utmärkelsen

  Jönköping Har du drivit UF-företag i Jönköpings län? Driver du idag ett företag eller har ambitioner att starta? Då är Crenovagruppens utmärkelse något för dig. Värnamo-företaget Crenovagruppen och Ung Företagsamhet delar ut 25 000 till en ung entreprenör med framtidsvisioner.
 • David och Tommie möttes genom UF alumni

  Sverige Genom UF alumni har nyblivna alumner som befinner sig i början av sin karriär- eller bolagsresa matchats ihop med äldre alumner som kommit lite längre längst resans gång.