Är du årets unga ledare?

UF alumni tillsammans med Citibank vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2018-01-30

Sverige

UF alumni i din region kommer att nominera en UF-företagare till utmärkelsen bland de som kvalificerat sig till SM i de regionala tävlingarna. Personen har under året och under mässan visat på gott ledarskap och nätverkande. De totalt 25 nominerade får veta att de blivit nominerade på SM 16 maj.

Juryn består av UF-alumner tillsammans med erfarna ledare från Citibank. Juryn kommer att intervjua de nominerade på mässgolvet och sedan utse fyra vinnare som presenteras på galamiddagen. 

Juryn bedömer

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin personliga definition av gott ledarskap och hur personen själv strävar efter detta. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin roll i en grupp. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sina framtida visioner om entreprenörskap och vad UF-året gjort för den personliga utvecklingen. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över vikten av nätverk, erfarenhetsutbyten och kontakter.

De fyra vinnarna får en varsin biljett till UF alumnis största nationella evenemang. Under UF alumni Weekend i Gävle 14-16 september samlas före detta UF-företagare från hela landet för att nätverka och inspireras till fortsatt entreprenörskap. Kontakta jenny.aman@ungforetagsamhet.se eller 070 379 70 06 vid frågor om utmärkelsen. 

 

Tävlingsvärd 2018 är Citibank.

   

UF alumni är nätverket för före detta UF-företagare. Genom UF alumni kan du träffa nya vänner, skapa viktiga kontakter och delta på spännande events. I inloggat läge på ungforetagsamhet.se kan du som UF-företagare kryssa i fliken "Jag vill bli UF-alumn efter årets slut". Läs mer på unforetagsamhet.se/ufalumni

Välkommen till UF alumni!

 

Nyheter

 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare för en dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare för en dag.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • Julmingel med Ung Företagsamhet Jämtland

  Jämtland Den 3 december bjuder vi in alla UF-vänner till ett mysigt julmingel på länets största gymnasieskola!