Är du årets unga ledare?

UF alumni tillsammans med Citibank vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2018-01-30

Sverige

UF alumni i din region kommer att nominera en UF-företagare till utmärkelsen bland de som kvalificerat sig till SM i de regionala tävlingarna. Personen har under året och under mässan visat på gott ledarskap och nätverkande. De totalt 25 nominerade får veta att de blivit nominerade på SM 16 maj.

Juryn består av UF-alumner tillsammans med erfarna ledare från Citibank. Juryn kommer att intervjua de nominerade på mässgolvet och sedan utse fyra vinnare som presenteras på galamiddagen. 

Juryn bedömer

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin personliga definition av gott ledarskap och hur personen själv strävar efter detta. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin roll i en grupp. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sina framtida visioner om entreprenörskap och vad UF-året gjort för den personliga utvecklingen. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över vikten av nätverk, erfarenhetsutbyten och kontakter.

De fyra vinnarna får en varsin biljett till UF alumnis största nationella evenemang. Under UF alumni Weekend i Gävle 14-16 september samlas före detta UF-företagare från hela landet för att nätverka och inspireras till fortsatt entreprenörskap. Kontakta jenny.aman@ungforetagsamhet.se eller 070 379 70 06 vid frågor om utmärkelsen. 

 

Tävlingsvärd 2018 är Citibank.

   

UF alumni är nätverket för före detta UF-företagare. Genom UF alumni kan du träffa nya vänner, skapa viktiga kontakter och delta på spännande events. I inloggat läge på ungforetagsamhet.se kan du som UF-företagare kryssa i fliken "Jag vill bli UF-alumn efter årets slut". Läs mer på unforetagsamhet.se/ufalumni

Välkommen till UF alumni!

 

Nyheter

 • Alumninästet 2018! - 15 november

  Skåne För tredje året i rad genomför UF-alumni Skåne alumninästet! Här har alla årets UF-företagare möjlighet att få feedback på sin idé och pitch. Ansök idag!
 • Emma Trygg - från UF-företagare till företagare

  Östergötland Jag träffar Emma Trygg utanför stadsbiblioteket i Norrköping. Det är många studenter som far fram och tillbaka på gatan utanför. Vi börjar prata om studenten och studenttider. ”Jag kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag tog studenten. Jag har hunnit med så mycket sedan dess”, säger Emma. Direkt efter studenten startade Emma upp sitt företag Trygg Coaching.
 • NoDoubts om förstaplatsen

  Göteborg Det fanns inga tvivel kring årets vinnare av J Christer Ericssons entreprenörspris. Stipendiet på 50 000kr gick till NoDoubts i samband med Startup 2018.
 • UF alumni Weekend - succé för sjätte året i rad

  Sverige Den sjätte upplagan av det populära UF alumni Weekend gick av stapeln i Gävle för en helg av inspiration, spännande möten och många skratt.
 • Är du nästa representant för UF alumni i Jönköping?

  Jönköping Har du drivit ett UF-företag och vill fortsätta utveckla ditt entreprenörskap? Nu söker vi en ideell drivkraft för att utveckla UF alumni i Jönköping.