Är du årets unga ledare?

UF alumni tillsammans med Citibank vill lyfta UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Under SM i Ung Företagsamhet delar vi därför ut en utmärkelse till UF-företagare som under året visat på god förståelse och genuint intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2018-01-30

Sverige

UF alumni i din region kommer att nominera en UF-företagare till utmärkelsen bland de som kvalificerat sig till SM i de regionala tävlingarna. Personen har under året och under mässan visat på gott ledarskap och nätverkande. De totalt 25 nominerade får veta att de blivit nominerade på SM 16 maj.

Juryn består av UF-alumner tillsammans med erfarna ledare från Citibank. Juryn kommer att intervjua de nominerade på mässgolvet och sedan utse fyra vinnare som presenteras på galamiddagen. 

Juryn bedömer

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin personliga definition av gott ledarskap och hur personen själv strävar efter detta. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sin roll i en grupp. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över sina framtida visioner om entreprenörskap och vad UF-året gjort för den personliga utvecklingen. 

• Hur UF-företagaren kan beskriva och reflektera över vikten av nätverk, erfarenhetsutbyten och kontakter.

De fyra vinnarna får en varsin biljett till UF alumnis största nationella evenemang. Under UF alumni Weekend i Gävle 14-16 september samlas före detta UF-företagare från hela landet för att nätverka och inspireras till fortsatt entreprenörskap. Kontakta jenny.aman@ungforetagsamhet.se eller 070 379 70 06 vid frågor om utmärkelsen. 

 

Tävlingsvärd 2018 är Citibank.

   

UF alumni är nätverket för före detta UF-företagare. Genom UF alumni kan du träffa nya vänner, skapa viktiga kontakter och delta på spännande events. I inloggat läge på ungforetagsamhet.se kan du som UF-företagare kryssa i fliken "Jag vill bli UF-alumn efter årets slut". Läs mer på unforetagsamhet.se/ufalumni

Välkommen till UF alumni!

 

Nyheter

 • Var med och styr alumninätverket i Norrbotten

  Norrbotten En spännande möjlighet för dig som drivit UF-företag - Ta chansen och sök en plats i vår regionala styrgrupp för UF alumni Norrbotten.
 • UF-alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Jobbar du med oss till hösten?

  Göteborg Vi ska bli fler i teamet och söker en ny skolinformatör. Här hittar du all info om tjänsten och hur du ansöker.
 • De utvalda till EMAX 2018

  Norrbotten Tillsammans med Region Norrbotten och Sparbanken Nord har vi fått möjligheten att skicka 8 av de främsta unga entreprenörerna i Norrbotten till Emax, ett enteprenörskapsevenemang som äger rum 17-21 juni på Chalmers i Göteborg.
 • Guldregn på SM i Ung Företagsamhet 2018

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet den 17 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag, MerchSweden UF från Grillska gymnasiet i Västerås.