The Walt Disney Company Nordic - ny partner

Är ni årets mest kreativa UF-företag?

Är ni UF-företaget som tänker utanför boxen? Då ska ni vara med i tävlingen Årets kreativa UF-företag. Tävlingsvärd är The Walt Disney Company Nordic och vinnaren utses på SM i Ung Företagsamhet 6-7 maj på Stockholmsmässan i Älvsjö.

2018-03-16

Sverige

Bland de största företagen i världen finns mängder av idéer som först slogs bort som galna, omöjliga, hopplösa, oanvändbara eller helt enkelt ointressanta. Internet till exempel, var det verkligen något att ha?

Det här är en tävling som syftar till att premiera kreativitet och förmåga att tänka utanför boxen, från det att ni brainstormar fram en affärsidé, genom design, konstruktion, produktion, affärsplanering, paketering, marknadsföring och försäljning. Förmågan att formulera den kreativa processen och göra den tillgänglig för andra, samtidigt som ni visar hur den hjälpt er fram till den färdiga lösningen kommer att bedömas. Ni kan tävla med bidrag oavsett om den kreativa processen gäller en ny vara/tjänst, en förädling av en produkt eller till och med ett beslut om att välja bort/lägga ner en möjlig idé eller produkt.

Läs tävlingskriterierna här

Ansök till tävlingen senast den 22 mars. Finalisterna kommer till SM i Ung Företagsamhet 6-7 maj på Stockholmsmässan i Älvsjö och vinnaren utses på scen framför närmare 1000 åskådare. Tveka inte - ansök nu!

Nyheter