Årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.

2019-08-20

Sverige

Det har varit en oerhört tuff konkurrens men nu står det klart vilka som är de sex finalisterna i Familjen Spendrups stipendium. Bland finalisterna finns både nya, såväl som äldre, UF-alumner från hela Sverige.

Sensorem
Johan Danielsson

Anyhere
Lina Thunberg

FastPark
Albin Samuelsson

Altitude Events
Tommie Lagerroos & Felix Ström

Energy Effective Solutions
Ida Norström

Helios Innovations
Jonatan Persson

Finalistbidragen läses nu av företagsledningen på Spendrups som kommer att kora en vinnare. Vinnaren kommer att presenteras på Ung Företagsamhet Stockholms Startup för årets UF-elever under eftermiddagen den 17 september på Stockholmsmässan.

UF alumni önskar samtliga finalister stort lycka till!

Nyheter

 • Alumnireportaget - Lovisa Planås

  Östergötland Lovisa Planås är UF-alumnen från Strängnäs som kom till Linköping för att bli civilekonom, men som senare insåg att kallet i livet är att bli… UF-lärare!
 • Alumnisitdown med Nilla Fischer

  Östergötland Vecka 47 genomförs ledarskapsveckan nationellt inom UF-alumninätverket. I Östergötland gör vi något alldeles särskilt av det här tillfället: Tisdagen den 19 november är du som UF-alumn välkommen på sitdown tillsammans med Sveriges bästa fotbollsspelare: Nilla Fischer!
 • Alumnireportaget: Profilservice.se - från UF till AB!

  Östergötland Jag har stämt träff med Adam Zollner, UF-alumn och VD på Profilservice Nordic AB. Vi träffas på hans kontor på Tornby Handelsområde i Linköping. I lokalerna finns förutom kontor även ett showroom för profilprodukter samt ett tryckeri. Passande nog dagen till ära är jag klädd i Ung företagsamhets karakteristiska magnetarosa pikétröja, svart bomberjacka med vår logga samt en UF-väska, eftersom jag kommer direkt från ett skolbesök i Motala.
 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.