Årets finalister i Familjen Spendrups stipendium

Varje år delas Familjen Spendrups stipendium ut till en UF-alumn med företagarambitioner. Vinnaren får en investering på 50 000 kronor för att utveckla sitt företag och bjuds in för att träffa Spendrups företagsledning under en dag.

2019-08-20

Sverige

Det har varit en oerhört tuff konkurrens men nu står det klart vilka som är de sex finalisterna i Familjen Spendrups stipendium. Bland finalisterna finns både nya, såväl som äldre, UF-alumner från hela Sverige.

Sensorem
Johan Danielsson

Anyhere
Lina Thunberg

FastPark
Albin Samuelsson

Altitude Events
Tommie Lagerroos & Felix Ström

Energy Effective Solutions
Ida Norström

Helios Innovations
Jonatan Persson

Finalistbidragen läses nu av företagsledningen på Spendrups som kommer att kora en vinnare. Vinnaren kommer att presenteras på Ung Företagsamhet Stockholms Startup för årets UF-elever under eftermiddagen den 17 september på Stockholmsmässan.

UF alumni önskar samtliga finalister stort lycka till!

Nyheter

 • ALUMNIREPORTAGET - MARGARETHA LANGUEVILLE

  Östergötland I år genomför över 31 000 gymnasieungdomar Ung företagsamhets processutbildning. Dessa elever är fördelade på 9 635 UF-företag över hela Sverige. Sedan starten 1980 har Ung företagsamhet utbildat över 420 000 ungdomar genom processutbildningen UF-företagande. En av de första var Margaretha Langueville.
 • Sök till UF alumnis nationella kommunikationsteam

  Sverige Har du ett brinnande intresse för UF alumni och kommunikation? Sök till det nationella kommunikationsteamet 2019/2020.
 • Vinn 50 000 kr!

  Göteborg Har du drivit UF-företag? Då har du chans att vinna J Christer Ericssons entreprenörspris på hela 50 000kr. Det är fjärde gången som vi, tillsammans med JCE Group, delar ut priset för att främja unga företagare. Ansök senast 16 juni! Läs mer här
 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.