Hem / Nyheter & Event / INSTÄLLT!! EPR 2020

INSTÄLLT!! EPR 2020

OBS!!

Den regionala UF-mässan i Ronneby den 11:e och 12:e Mars är INSTÄLLD! Vi har följt utvecklingen av Corona/Covid-19-viruset både regionalt och nationellt. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur vi bör agera i denna fråga. Vi återkommer i närtid med information angående årets tävlingar och hur vi genomför dessa på bästa sätt. Vi kommer att uppdatera hemsida och sociala medier med information löpande under den kommande tiden. Tack för er förståelse.

Hälsningar

Ung företagsamhet Blekinge/Bromölla

 

Varmt välkommen till UF-mässan den 11-12 mars 2020 på Blekinge Convention Center i Ronneby!

 

Den 11-12 mars är det äntligen dags för Blekinges häftigaste event, UF-mässan 2020 där över 140 UF-företag från hela länet ställer ut och säljer sina produkter och tjänster. Via den regionala UF-mässan har UF-företagen möjlighet att delta i tävlingar och kvalificera sig vidare till SM i Ung Företagsamhet som går av stapeln 18-19 maj 2020 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Mässan är öppen för besökare 11 mars kl.18 - 20 och 12 mars kl 10 - 14. Vi hoppas att alla får en fantastisk dag på Blekinges bästa entreprenörskapsmässa! 

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.