Hem / Nyheter & Event / Dalarna / Årets Drivkraft i Dalarna 2020

Årets Drivkraft i Dalarna 2020

Välkommen till vår nya tävling Årets Drivkraft i Dalarna!

Årets Drivkraft är en tävling för dig som har mycket driv och engagemang samt är en person som ser möjligheter och vill utvecklas.

Emax letar efter dig

Årets Drivkraft är en tävling som alla UF-företagare kan delta i, oavsett roll i företaget. Det är en individuell tävling där priset är personligt. Denna tävling syftar till att lyfta tre UF-företagare som under UF-året visat en stark drivkraft och ett genuint intresse för entreprenörskap. Vinnarna kan resonera och reflektera runt sina erfarenheter från UF-året och hur de kan använda dessa kunskaper i framtiden. Vinnarna är goda ambassadör för Ung Företagsamhet.

Tävlingen avgörs på Dalamästerskapen 25 mars och i prispotten finns tre biljetter till sommarens Emax i Göteborg, värda 15.000 kr styck. Några praktiska saker krävs för att tävla, bl.a. att du och ditt UF-företag anmäler er till DM (senast 19 feb) och att du skickar in ett tävlingsbidrag (senast 11 mars).

UF-företagare och lärare kan logga in och läsa mer på UF-webben.

Hjärtligt lycka till!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.