Hem / Nyheter & Event / Digital Tävlingsdag & Prisutdelning - Entreprenörskap på riktigt 2022

Digital Tävlingsdag & Prisutdelning - Entreprenörskap på riktigt 2022

Istället för UF-mässan så kommer det i år arrangeras digitala tävlingar den 3 mars. Det innebär att alla UF-företag som lämnar in tävlingsbidrag fortfarande kommer ha möjligheten att tävla och kvala sig vidare till SM i Ung Företagsamhet. 

Varför kan vi inte ha en UF-mässa senare i vår?
Tidsmässigt så skulle inte flyttade mässor gå ihop med resten av UF-terminen, SM och andra evenemang som pågår under våren. 

Hur kan jag nu handla av UF-företagen?
Många UF-företagare har räknat med mässan som ett självklart säljtillfälle för sina produkter. Inställda mässor innebär att många vänder sig till digital försäljning via ett Instagramkonto eller via UF gallerian. Där finns fortfarande chansen att handla av årets UF-företagare från hela Sverige. 

Kan UF-företag fortfarande tävla och kvala till SM i Ung Företagsamhet?
Ja! Samtliga UF-företag som lämnar in tävlingsbidrag kommer ha chansen att tävla under den regionala tävlingsdagen och kvala vidare till SM. 

Vilka tävlingar går det att tävla inom?
Det går fortfarande att tävla inom alla tävlingskategorier, förutom ”Årets monter”, som tvingas utgå. Kriterierna för ”Årets monter” inkluderar delar som exempelvis ”monteragerande”, vilket gör att vi inte kan digitalisera tävlingen likt de andra. För "Årets UF-företag" utgår även delmoment D - Monter. Resten av tävlingen är möjlig att digitalisera och kommer att genomföras. 

Hur kan jag se vilka som vinner? 
En prisutdelning kommer att genomföras under kvällen den 3 mars mellan klockan 18.00-19.30. Denna prisutdelning kommer gå att följa digitalt och eventuellt att besöka fysiskt. Se den här

Vid eventuella frågor kring tävlingsdagen kontakta Emelie Ramsö på:

emelie.ramso@ungforetagsamhet.se eller 036 - 336 69 28

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.