Hem / Nyheter & Event / E-WEEK 2021
Fyrbodal - e-week

E-WEEK 2021

Låt oss presentera E-WEEK 15-19 mars 2021

2021 antar UF-mässan en ny skepnad och vi presenterar stolt E-WEEK, ett digital evenemang med entreprenörskap och e-handel i fokus. Under en vecka erbjuder vi UF-företagare möjligheten att ställa ut i vår digitala UF-galleria, ta del av inspirerande föreläsningar och maxa sin försäljning.

Tävlingar och Tävlingsdagarna

De klassiska tävlingarna kommer genomföras och avgöras separat under tävlingsdagen den 10 mars, där anmälan till tävlingarna och möjligheten att ladda upp sina tävlingsbidrag är öppen mellan den 8-19 februari kl. 13:00. De bästa UF-företagen i de nationella tävlingarna tar sig vidare till SM vilket presenteras den 16 mars under den digitala prisceremonin under E-WEEK. Klicka här för att se alla tävlingar!

Det som kan vara bra att veta för dig som är UF-företagare som vill delta på E-WEEK är att fokus kommer ligga på e-handel. Förbered redan nu genom att uppdatera er information i inloggat läge under Mitt UF-företag > Redigera företagsinformation. Allt ifrån produktbilder, företagsbilder, länkar till sociala medier och hemsidor är bra att uppdatera. Företagsinformationen ni sparar där kopplas samman med sidan "Alla UF-företag". Utveckla även den plattform där ni planerar att sälja er vara/tjänst (tex. Instagram, webbshop, hemsida).

Från och med den 20 januari kommer alla UF-företag även ha chansen att skapa ett skyltfönster i den digitala UF-gallerian. UF-gallerian kommer sedan lanseras den 1 februari och blir en plattform där jurys och potentiella kunder kan besöka UF-företagens skyltfönster. Jurydeltagare kommer kunna använda denna plattform under tävlingsdagarna och kunder kommer kontinuerligt kunna besöka den. Under E-WEEK den 15-19 mars kommer Ung Företagsamhet rikta sina kanaler mot UF-gallerian lite extra. Bra säljtillfälle för dig som UF-företag! 

Krav för att skapa ett skyltfönster i UF-gallerian:

  • Logotyp
  • Företagsbild (Bild på medlemmarna i UF-företaget/något som representerar UF-företaget)
  • Minst en produkt (gäller för både vara och tjänst)
  • E-post (för kontakt med UF-företaget)
  • Försäljningskanal (Måste vara en extern webbplats, exempelvis länk till webbshop, Instagram eller bokningsformulär)
  • Bilder måste vara i rektangulär format. Avlånga bilder kommer beskäras

Det här eventet uppdateras löpande med information om E-WEEK 2021. Stjärnmarkera gärna sidan i din bokmärkesrad på datorn för att inte missa de senaste uppdateringarna.

Frågor om E-week?

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.