Hem / Nyheter & Event / Entreprenörskap på riktigt 2023 Stockholmsregionen

Entreprenörskap på riktigt 2023 Stockholmsregionen

Informationen uppdateras under läsåret!

Ung Företagsamhet Stockholmsregionen arrangerar årligen världens största UF-mässa där tusentals UF-företagare ges möjlighet att visa upp och sälja sina produkter. Mässan har tidigare arrangerats på Stockholmsmässan och går under benämningen Entreprenörskap på riktigt. Evenemanget omfattade då två innehållsrika dagar för regionens UF-företagare som förutom att ställa ut på mässan gavs möjlighet att delta i olika tävlingar där de fick möta jurypersoner från näringslivet, följt av en avslutande prisutdelning.

Läsåret 2021/22 fick mässan ställas in på grund av pandemin och fysisk försäljning, tävlingar och prisutdelning ersattes av digitala evenemang.

Förra året inledde Ung Företagsamhet Stockholmsregionen ett samarbete med Westfield Mall of Scandinavia och kommer att arrangera både mässa, tävlingar och prisutdelning i köpcentrumets lokaler under mars 2023. Det tidigare konceptet med alla aktiviteter under samma dag kommer att ändras och i år kommer tävlingarna ske som ett separat evenemang under två tävlingsdagar den 22-23 februari. Mässan sker för första gången under tre dagar, den 14-16 mars och prisutdelningen sker den 16 mars, efter mässans stängning.

Westfield Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här finns 224 butiker och restauranger, fördelade på ca. 100 000 m2. Westfield Mall of Scandinavia är dessutom det första köpcentrumet i Sverige som certifierats enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM med betyget ”Excellent” under designfasen. Westfield Mall of Scandinavia ägs av Unibail-Rodamco-Westfield.

Om Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat över 480 000 gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även i grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Vi driver även nätverket UF alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 130 anställda i hela landet. Vi stöds av offentliga medel och det privata näringslivet.

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.