Framgångsrika bolag inspirerar UF-alumner

Under helgen samlas ett åttiotal ungdomar i Stockholm för att ta pulsen på staden, utbyta idéer och inspireras av varandra. Det är dags för det årliga UF alumni weekend.

2017-08-16

Sverige

Varje år turas värdregionerna om att visa upp sin bästa sida för Sveriges unga entreprenörer och intraprenörer. I årets upplaga kommer deltagarna besöka Truecaller, iZettle och KPMG. Dessutom gästar Pär Svärdson, grundare av Adlibris och Apotea. I år är det Stockholms tur att arrangera det populära eventet UF alumni Weekend. Eventet är för alla de som under gymnasiet drev ett UF-företag och vill fortsätta utveckla sin inre entreprenör. Deltagarna är alla i tjugoårsåldern med ett gemensamt intresse för företagande, nätverkande och personlig utveckling.

-Det är som SM i nytänkande. Vi utmanar varandra till att tanka nytt och att våga. Det finns inget som inspirerar mig så mycket som möten med människor med samma ambitioner som jag själv, säger Martin Adolfsson från Linköping som varit på flera UF alumni Weekends. 

Under fredagen besöker deltagarna de heta bolagen Truecaller och iZettle, där grundarna Alan Mamedi och Jacob de Geer berättar om sin entreprenörsresa. Senare under helgen gästar Pär Svärdson, grundare av e-jättarna Adlibris och Apotea. Dessutom delar flera framgångsrika före detta UF-företagare sina erfarenheter och råd. Resten av helgen spenderas på Happy Tammsvik, ett hotell för annorlunda och roliga möten - vilket det just lär bli när 80 unga entreprenörer samlas på ett och samma ställe. 

Följ deltagarna under helgen på UF alumni Sveriges Facebooksida. 

Är du mer intresserad av UF alumnis nätverksträffar? 

Kontakta
Jenny Åman
Projektledare UF alumni Sverige
070 379 70 06
jenny.aman@ungforetagsamhet.se

Jessica Lehmussaari
Projektledare UF alumni Weekend 2017
072 216 28 92
jessica.lehmussaari@ungforetagsamhet.se

Nyheter

 • Är det du som kommer få jobbskugga en ledare på Saab?

  Östergötland I april öppnar Sveriges främsta ledare upp dörrarna för dig som är UF-alumn - missa inte chansen att vara Ledare för en dag!
 • Mingel, mat och quiz

  Göteborg Den 11 april kör UF alumni Göteborg eventet Ledare för en dag. Dagen avslutas med ett exklusivt mingel för alumner, deltagande ledare och partners där det bl.a. bjuds på ett grymt nätverk, god mat och quiz. Anmäl dig redan idag!
 • Ledare för en dag 2018

  Göteborg Vad har vätgas, Hotell Pigalle, Falkenberg Strandbad, ProPud, Nya Hovås och Göteborgs största affärsnätverk gemensamt? Jo, alla dessa symboliserar de 5 ledare som ställer upp i Ledare för en dag 2018. Läs mer om ledarna och ansök här!
 • Emax Sverige 2018 - ANSÖK NU!

  Värmland Under en av sommarlovets första veckor, 17-21 juni 2018, arrangeras entreprenörskapscampet EMAX i Göteborg. EMAX är fyra dagar fyllda med entreprenörskap, företagande, samarbete och massvis av nätverkande och nya kontakter. EMAX vänder sig till dig som vill utvekla och utmana dig själv, samtidigt som du inspireras av andra liksaninnade i din ålder men också några av landets största och främsta entreprenörer.
 • Future Zone - finns drömjobbet på mässan?

  Göteborg En av årets MÄSSNYHETER är att vi anordnar Future Zone - ett torg på mässgolvet där UF-företagare, UF-alumner och besökare kan söka jobb direkt på plats. Få info om ditt drömjobb, skaffa ditt sommarjobb eller få tips om utlandsstudier. Här kan du se vilka företag som är med!