Hem / Nyheter & Event / Framtidskoll 2021
Framtidskoll 2021 Kalmar län

Framtidskoll 2021

Nu är det dags att boka höstens Framtidskoll 2021! Här gör du bokningen till din skola, bokningen är öppen 22 mars till 16 april.

Det finns 18 bokningsbara datum att välja på - från 28 september till 2 december (tisdagar och torsdagar). Först till kvarn gäller!

FULLBOKAT INFÖR HÖSTEN 2021!

För er som inte hann boka en plats - misströsta inte! Vi erbjuder er Digitalt Framtidskoll, precis som hösten 2020! Det kommer att finnas tillgängligt redan i september. Ni behöver dock anmäla er även till den Digitala Framtidskollen för att få tillgång till länken dit, så håll utkik efter anmälan till Digitalt Framtidskoll som öppnar i höst.

Information om bokning, inspirationsträffar, Min framtid och ekonomi, schema för Framtidskoll, Digitalt Framtidskoll - allt du behöver veta - hittar du genom att klicka på Allt om Framtidskoll här nedan. Viktigt att du läser det innan bokning för att ta del av villkor och information!

Allt om Framtidskoll

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.