Den här sidans innehåll kommer från region Fyrbodal. Välj Fyrbodal som din region här eller välj en annan region här.

Dags att anmäla er till julmarknaderna!

Säljer ditt UF-företag en produkt som är den perfekta julklappen? Då är julmarknaderna den perfekta platsen att sälja på!

2017-11-22

Fyrbodal

Julen närmar sig med stormsteg och har ni inte börjat sälja era produkter ännu är det dags för er UF-företagare att börja sälja nu. Ett bra säljtillfälle är på julmarknaderna som äger rum på flera olika platser i regionen. Ta tillfället i akt att anordna ett första säljtillfälle, marknadsför er produkt och ert UF-företag. 

Information om närmsta marknad hittar ni på er kommuns/turistbyrås hemsida!

Nyheter

 • 20-årsjubileum och nytt UF-år!

  Fyrbodal Med ett 20-årsjubileum som utgångspunkt och med energi som en stark och kreativ 20-åring sparkar vi på UF Fyrbodal igång det nya UF-året med full kraft!
 • Ung Företagsamhet i Fyrbodals årsmöte 2019

  Fyrbodal Välkommen på årsmöte för Ung Företagsamhet i Fyrbodal
 • Resultat av årets UF-mässa i Fyrbodal

  Fyrbodal Nu är UF-mässan avgjord och här hittar du resultaten!
 • Ledare för en dag

  Fyrbodal Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.
 • Riktiga och viktiga möten med EWB

  Fyrbodal Modiga och kreativa ungdomar från Sverige och Lettland möts denna vecka i Uddevalla för att tillsammans jobba med entreprenörskap och företagande. Utbytet har kommit till stånd genom att lärare på Agnebergsskolan (Uddevalla Gymnasieskola) har sökt kontakt med andra skolor i Europa som jobbar aktivt med entreprenörskap. Genom Ung Företagsamhet får UF-skolor tillgång till nätverket och portalen ”Enterprise Without Borders” (EWB) som kopplar samman UF-skolor i hela Europa.