Den här sidans innehåll kommer från region Fyrbodal. Välj Fyrbodal som din region här eller välj en annan region här.

Dags att anmäla er till julmarknaderna!

Säljer ditt UF-företag en produkt som är den perfekta julklappen? Då är julmarknaderna den perfekta platsen att sälja på!

2017-11-22

Fyrbodal

Julen närmar sig med stormsteg och har ni inte börjat sälja era produkter ännu är det dags för er UF-företagare att börja sälja nu. Ett bra säljtillfälle är på julmarknaderna som äger rum på flera olika platser i regionen. Ta tillfället i akt att anordna ett första säljtillfälle, marknadsför er produkt och ert UF-företag. 

Information om närmsta marknad hittar ni på er kommuns/turistbyrås hemsida!

Nyheter

 • Kvällsföreläsning med Locker Room Talk!

  Fyrbodal Den 26:e mars ger fantastiska Locker Room Talk en kvällsföreläsning i samband med Ung Företagsamhets stora mässa i Arena Vänersborg.
 • UF-mässan: Entreprenörskap på riktigt 26-27 mars

  Fyrbodal Årets regionala UF-mässa - Entreprenörskap på riktigt 2019 - samlar fyrbodals UF-företagare, för att under två dagar visar upp sina produkter i Arena Vänersborg. 26-27 mars går mässan av stapeln och vi kan garantera en fantastisk upplevelse med mycket inspiration.
 • Ung Företagsamhet Fyrbodal söker regionchef

  Sverige Ung Företagsamhet i Fyrbodal söker en regionchef som har erfarenhet av ledarskap och ett stort engagemang för entreprenörskap i skolan.
 • Ledare för en dag

  Fyrbodal Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.
 • Riktiga och viktiga möten med EWB

  Fyrbodal Modiga och kreativa ungdomar från Sverige och Lettland möts denna vecka i Uddevalla för att tillsammans jobba med entreprenörskap och företagande. Utbytet har kommit till stånd genom att lärare på Agnebergsskolan (Uddevalla Gymnasieskola) har sökt kontakt med andra skolor i Europa som jobbar aktivt med entreprenörskap. Genom Ung Företagsamhet får UF-skolor tillgång till nätverket och portalen ”Enterprise Without Borders” (EWB) som kopplar samman UF-skolor i hela Europa.