Den här sidans innehåll kommer från region Fyrbodal. Välj Fyrbodal som din region här eller välj en annan region här.

Kickoff 2018

Knyt nya kontakter - Sälj in er idé - Få feedback. På årets Kickoff kommer närmare 300 möten att ske mellan UF-företag och det lokala näringslivet på deras hemmaplan. Missa inte att anmäla ert UF-företag!

2018-09-13

Fyrbodal

Under veckorna 39-40 går Kickoffen för årets UF-företagare av stapeln och vi lovar mer aktivitet än någonsin då närmare 300 möten kommer att äga rum. Missa inte att anmäla ert företag.

Anmälan är öppen mellan 10 september - 18 september. OBS! Begränsat antal platser så gör er anmälan direkt. 

Hur kommer elevkickoffen gå till?

Knyt nya kontakter - Sälj in er idé - Få feedback - Ja, det är precis vad det handlar om. Under kickoffen kommer vi på Ung Företagsamhet att boka möten till ert företag hos någon av de aktörer som finns i det lokala näringslivet. Ett möte kommer att pågå i ca 15 minuter och här har ni som UF-företag chansen att presentera ert företag samt vad ni har tänkt att jobba med under året. Därefter kommer ni få värdefull feedback, tips och tankar som kan vara bra att ta med sig i det kommande arbetet med UF-företaget. Minst två möten kommer bokas för varje deltagande UF-företag och under den väntetid som kan uppstå så finns "bonusuppdrag" som ska genomföras. En halvdag med högt tempo kort och gott!

För mer information klickar ni HÄR!

 

Nyheter

 • Ung Företagsamhet i Fyrbodals årsmöte 2019

  Fyrbodal Välkommen på årsmöte för Ung Företagsamhet i Fyrbodal
 • Resultat av årets UF-mässa i Fyrbodal

  Fyrbodal Nu är UF-mässan avgjord och här hittar du resultaten!
 • Ledare för en dag

  Fyrbodal Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.
 • Riktiga och viktiga möten med EWB

  Fyrbodal Modiga och kreativa ungdomar från Sverige och Lettland möts denna vecka i Uddevalla för att tillsammans jobba med entreprenörskap och företagande. Utbytet har kommit till stånd genom att lärare på Agnebergsskolan (Uddevalla Gymnasieskola) har sökt kontakt med andra skolor i Europa som jobbar aktivt med entreprenörskap. Genom Ung Företagsamhet får UF-skolor tillgång till nätverket och portalen ”Enterprise Without Borders” (EWB) som kopplar samman UF-skolor i hela Europa.
 • Dags att anmäla er till julmarknaderna!

  Fyrbodal Säljer ditt UF-företag en produkt som är den perfekta julklappen? Då är julmarknaderna den perfekta platsen att sälja på!