Ledare för en dag

Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.

2018-11-20

Fyrbodal

UF alumnis event ledare för en dag genomfördes den 15 & 16 november i Fyrbodal för första gången och vilken dag våra alumner fick vara med om.

Frank Smit (NEVS), Martin Wänblom (Innovatum) och Sofia Sandflo (Svensk Fastighetsförmedling) tog emot tre alumner som fick hänga med dem under en arbetsdag där de fick möjligheten att se hur de olika ledarna jobbar på sina företag, vilka arbetsuppgifter de har, hur företagen är uppbyggda samt deras ledaregenskaper.

Dagen startade med frukost på UF kontoret och sedan gav sig alumnerna iväg till de olika arbetsplatserna i Trollhättan. Som avslut på dagen anordnade UF alumnis styrgrupp en afterwork för att sammanfatta dagen. Olivia, Gustaf och Maja som fick vara med om denna en händelserika dag gick hem med mängder av nya erfarenheter, kontakter, tankar och idéer till deras framtida jobb och egna företagande.

 

Stort stort tack till:

Frank Smit på NEVS

Martin Wänblom på Innovatum

Sofia Sandflo på Svensk Fastighetsförmedling

 

Ni gör skillnad!

Nyheter

 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare För En Dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare För En Dag.
 • Alumnireportaget - Jessica Söderquist

  Östergötland Jessica läser sitt första år på universitetet och pluggar till ämneslärare i svenska och religion. Under läsåret 2017/2018 drev hon företaget Barnväktarna UF tillsammans med fem klasskompisar. De läste Barn och Fritid på Carlsunds Utbildningscentrum i Motala vilket gjorde dem väl lämpade för sitt uppdrag…Barnväktarna UF.
 • UF-alumnen Julia blev ledare för en dag

  Sverige Nyligen bjöd några av Sveriges främsta ledare in före detta UF-företagare till en dag på jobbet. UF-alumnen Julia mötte banken Citis nordenchef.
 • Julmingel med Ung Företagsamhet Jämtland

  Jämtland Den 3 december bjuder vi in alla UF-vänner till ett mysigt julmingel på länets största gymnasieskola!