Ledare för en dag

Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.

2018-11-20

Fyrbodal

UF alumnis event ledare för en dag genomfördes den 15 & 16 november i Fyrbodal för första gången och vilken dag våra alumner fick vara med om.

Frank Smit (NEVS), Martin Wänblom (Innovatum) och Sofia Sandflo (Svensk Fastighetsförmedling) tog emot tre alumner som fick hänga med dem under en arbetsdag där de fick möjligheten att se hur de olika ledarna jobbar på sina företag, vilka arbetsuppgifter de har, hur företagen är uppbyggda samt deras ledaregenskaper.

Dagen startade med frukost på UF kontoret och sedan gav sig alumnerna iväg till de olika arbetsplatserna i Trollhättan. Som avslut på dagen anordnade UF alumnis styrgrupp en afterwork för att sammanfatta dagen. Olivia, Gustaf och Maja som fick vara med om denna en händelserika dag gick hem med mängder av nya erfarenheter, kontakter, tankar och idéer till deras framtida jobb och egna företagande.

 

Stort stort tack till:

Frank Smit på NEVS

Martin Wänblom på Innovatum

Sofia Sandflo på Svensk Fastighetsförmedling

 

Ni gör skillnad!

Nyheter

 • Alumnireportaget - Elin Namnieks

  Östergötland Elin Namnieks är tjejen från Vimmerby som tagit klivet ut i världen för att förverkliga sina drömmar.
 • 8 tävlingar avgörs på mässan

  Göteborg Den 11 mars så kommer över 100 personer från näringslivet att kora bland annat Årets Innovation och Årets Hantverkare. Vi har också en ny tävling för i år, där 5 vinnare får ta emot ett stipendium värt 15 000 kr. Så här går det till!
 • Alumnireportaget - Filip Printzell & Robert Halldén

  Östergötland Första gången jag träffade Filip Printzell och Robert Halldén var på ett företagsevent i Linköping med fokus på framtidens företagande. I efterhand kan jag konstatera att eventets innehåll säger mycket om de båda entreprenörerna. Trots att framgångarna har avlöser varandra de senaste åren strävar de alltid efter fortsatt utveckling och nya utmaningar.
 • UF alumni söker jurymedlemmar

  Västerbotten UF alumni Västerbotten söker UF alumner som vill delta som jurymedlemmar på mässan Entreprenörskap på riktigt 2019 samt Alumninästet 2019.
 • Ledare för en dag 2018

  Stockholm Med nyårsfirande i bagaget kan vi nu tillbaka på ett fantastiskt år för UF alumni Stockholm. Vi är mycket glada för alla roliga event vi tillsammans i UF alumni gjort minnesvärda och lärorika. Mingelkvällar, ledarskapsform och föreläsningar har präglat året som gått. Traditionsenligt anordnande UF alumni Stockholm en av våra mest uppskattade och eftertraktade projekt - Ledare för en dag.