Ledare för en dag

Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.

2018-11-20

Fyrbodal

UF alumnis event ledare för en dag genomfördes den 15 & 16 november i Fyrbodal för första gången och vilken dag våra alumner fick vara med om.

Frank Smit (NEVS), Martin Wänblom (Innovatum) och Sofia Sandflo (Svensk Fastighetsförmedling) tog emot tre alumner som fick hänga med dem under en arbetsdag där de fick möjligheten att se hur de olika ledarna jobbar på sina företag, vilka arbetsuppgifter de har, hur företagen är uppbyggda samt deras ledaregenskaper.

Dagen startade med frukost på UF kontoret och sedan gav sig alumnerna iväg till de olika arbetsplatserna i Trollhättan. Som avslut på dagen anordnade UF alumnis styrgrupp en afterwork för att sammanfatta dagen. Olivia, Gustaf och Maja som fick vara med om denna en händelserika dag gick hem med mängder av nya erfarenheter, kontakter, tankar och idéer till deras framtida jobb och egna företagande.

 

Stort stort tack till:

Frank Smit på NEVS

Martin Wänblom på Innovatum

Sofia Sandflo på Svensk Fastighetsförmedling

 

Ni gör skillnad!

Nyheter

 • UF alumni Skåne söker nya medlemmar till styrgruppen

  Skåne UF alumni Skåne söker nu nya medlemmar som en gång drivit UF-företag till den regionala styrgruppen! Vill du utvecklas som person, få inspiration och knyta värdefulla kontakter? Då ska du söka!
 • Alumnireportaget - Hamza Mostafa

  Östergötland Den 24 april mottog två östgötska UF-alumner stipendiet Kompassrosen. En av dem var Hamza Mostafa som prisas för sitt värdebaserade ledarskap. Stipendiet delades ut på Kungliga slottet av ingen mindre än H.M Konungen.
 • Finalister UF till AB-stipendiet

  Sverige Under SM i Ung Företagsamhet koras vinnaren av UF till AB-stipendiet på 50 000 kr och vi kan nu avslöja de fem finalisterna. Det har varit rekordmånga sökande i år och otroligt tuff konkurrens.
 • Alumnirepotaget: Therése Thard

  Östergötland Jag träffar Therése Thard på hennes kontor i ett av Norrköpings mest säregna hus, ”Strykjärnet”, på ön Laxholmen mitt i Motala ström. Där driver hon tillsammans med sin sambo företaget MyGizmo AB.
 • Lysande ledare fick nya skuggor

  Göteborg För sjätte året i rad arrangerades Ledare för en dag – årets mest matiga och intressanta event för nätverket UF alumni. I år fick fyra UF-alumner jobbskugga var sin ledare, en heldag på jobbet. Dagen avslutades med LFED Meet up på Liseberg.