Den här sidans innehåll kommer från region Fyrbodal. Välj Fyrbodal som din region här eller välj en annan region här.

UF-mässan: Entreprenörskap på riktigt 26-27 mars

Årets regionala UF-mässa - Entreprenörskap på riktigt 2019 - samlar fyrbodals UF-företagare, för att under två dagar visar upp sina produkter i Arena Vänersborg. 26-27 mars går mässan av stapeln och vi kan garantera en fantastisk upplevelse med mycket inspiration.

2019-02-18

Fyrbodal

Snart är det dags för UF-mässan Entreprenörskap på riktigt 2019. Dagarna är fyllda av inspiration, energi och framtidstro, så kom och besök våra unga företagare på Arena Vänersborg. 

Öppettider: 
26 mars:18.00-20.00
27 mars: 10.00-14.00

Fri Entré

På kvällen den 26 mars öppnar vi upp för en föreläsning med Locker Room Talk.
Anmälan krävs, läs mer HÄR

För mer information om UF-mässan, klicka HÄR!

 

 

Nyheter

 • Kvällsföreläsning med Locker Room Talk!

  Fyrbodal Den 26:e mars ger fantastiska Locker Room Talk en kvällsföreläsning i samband med Ung Företagsamhets stora mässa i Arena Vänersborg.
 • Ung Företagsamhet Fyrbodal söker regionchef

  Sverige Ung Företagsamhet i Fyrbodal söker en regionchef som har erfarenhet av ledarskap och ett stort engagemang för entreprenörskap i skolan.
 • Ledare för en dag

  Fyrbodal Eventet Ledare för en dag genomförs i Sverige på flera platser runtom i Sverige inom ramen för UF alumni och ledarskapsveckan. Dagen syftar till att ge en UF alumn möjligheten att få följa en ledare under dag på jobbet.
 • Riktiga och viktiga möten med EWB

  Fyrbodal Modiga och kreativa ungdomar från Sverige och Lettland möts denna vecka i Uddevalla för att tillsammans jobba med entreprenörskap och företagande. Utbytet har kommit till stånd genom att lärare på Agnebergsskolan (Uddevalla Gymnasieskola) har sökt kontakt med andra skolor i Europa som jobbar aktivt med entreprenörskap. Genom Ung Företagsamhet får UF-skolor tillgång till nätverket och portalen ”Enterprise Without Borders” (EWB) som kopplar samman UF-skolor i hela Europa.
 • Kickoff 2018

  Fyrbodal Knyt nya kontakter - Sälj in er idé - Få feedback. På årets Kickoff kommer närmare 300 möten att ske mellan UF-företag och det lokala näringslivet på deras hemmaplan. Missa inte att anmäla ert UF-företag!