Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / Vill du jobba på UF?
Ny skolinspiratör - UF Fyrbodal

Vill du jobba på UF?

Jobba på UF? UF Fyrbodal söker skolinspiratör.

Är du vår nya skolinspiratör?

Gillar du att prata inför folk och trivs i rampljuset? Har du drivit UF-företag och har ett genuint intresse för entreprenörskap? Att du är strukturerad, vill utvecklas och utmanas i ditt arbete ser vi som en självklarhet. Beskrev vi precis dig? Då är chansen stor att du är vår nya stjärna.

Vi söker nu en skolinspiratör till vårt team som arbetar med gymnasiet och grundskolan. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att:

  • Genomföra föreläsningar och skolbesök på gymnasieskolor och grundskolor i Fyrbodal.
  • Coacha gymnasieelever genom processutbildningen UF-företagande.
  • Administrera processutbildningens obligatoriska moment.
  • Stärka och vårda relationen med våra lärare på gymnasiet och grundskolan.
  • Vara ansiktet utåt i våra sociala kanaler.
  • Ansvarig för UF alumni.
  • Delta i övrig verksamhet inom Ung Företagsamhet (mässor, kickoffer m.m.).

Profil

Du är social och anpassar dig med lätthet till nya människor och situationer. Att stå i rampljuset är något du både behärskar och gillar. Du har ett stort intresse för entreprenörskap, är flexibel och prestigelös. Du är en god organisatör och ser till att dina arbetsuppgifter blir gjorda i tid. Det är meriterande om du drivit UF-företag, men inte ett krav. Då vi arbetar i hela Fyrbodal är B-körkort ett krav.

Arbetsplatsen

Välkommen till en ungdomlig och utvecklande organisation med goa kollegor och goda möjligheter till personlig utveckling där du kan bygga ett unikt personligt nätverk. Vi arbetar målstyrt vilket innebär stor frihet under ansvar. Knäpp säkerhetsbältet och förbered dig på ett högt tempo i en skön miljö där alla rycker in där det behövs.

Tillträde

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid med stor möjlighet till förlängning. Anställningsperioden är mellan 15 augusti 2022 och 16 juni 2023. Vi sitter i trivsamma lokaler på Innovatum District i Trollhättan men tjänsten innebär resor inom hela Fyrbodal.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev och CV till: johan.sandahl@ungforetagsamhet.se senast 15 juni 2022. Urval sker löpande under ansökningstiden. 

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Läs mer på www.ungforetagsamhet.se.

 

Johan Sandahl

Regionchef

Ung Företagsamhet Fyrbodal

Åkerssjövägen 10

461 53 Trollhättan
Mobiltelefon: 070-630 14 67
E-post: johan.sandahl@ungforetagamhet.se
Webbplats:
www.ungforetagsamhet.se/fyrbodal

 

Vi behandlar dina personuppgifter enligt Ung Företagsamhets integritetspolicy som du hittar här

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.