Gallerian / Älvsborg / 2nd UF

2nd UF

E-postadress: 2nd2nduf@gmail.com
Hus & hem
Skola: Sven Eriksonsgymnasiet
Region: Älvsborg
Typ: Hus & hem

Produkter från 2nd UF

Om 2nd UF

Affärsidé
Stilrena, runda lampskärmar för bordsbelysning med ett avtagbart tygöverdrag gjort på leftovertyger för att din lampskärm ska vara trendig längre. Hållbart för ditt hem, din plånbok och vår miljö!
Produkt
Våra lampskärmar är i en rund modell med en diameter på 25 centimeter vilket gör den optimal för belysning i fönsterhöjd. Tygöverdraget fäster man på lampstommen genom ett enkelt knyte i toppen och och trådarna stoppas ner i lampan. Samma princip gäller vid byte av tygöverdrag som köpes till. Tygöverdragen är av limiterad mängd då utbudet av leftovertyger styr vårat utbud. Detta innebär därmed att varje enskilt hem får en unik lampskärm.

Utvalda UF företag i Älvsborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!