Gallerian / Älvsborg / LA Design UF

LA Design UF

E-postadress: la.design.uf@gmail.com
Hus & hem
Skola: Almåsgymnasiet
Region: Älvsborg
Typ: Hus & hem
Maila la.design.uf@gmail.com för att köpa UF Företagets produkter/tjänster

Produkter från LA Design UF

Älvsborg - Hus & hem
LA Design UF
Glas med motiv: 199 kr, Glas med text: 249 kr

Om LA Design UF

Affärsidé
Vår affärside är att sälja egendesignade kristall glas av god kvalitet för alla typer av tillfällen. Med en hög servicenivå kommer vi bemöta våra kunder på bästa sätt för att tillfredsställa kundens behov.
Produkt
Det som vi på LA Design erbjuder är färdigdesignade glas som vi själva har designat. Man kan välja på tre olika motiv i form av ett hjärta, blomma eller fin design på en kvinna som blästras för hand på glasen. Det går också att välja glas där man själv får välja vilken text man vill skriva på glaset. Man kan då också välja vilken texttyp man vill ha. Sortimentet består av fyra olika sorters glas och man kan välja mellan ett allglas/whiskyglas, allglas/drinkglas, allglas/ölglas och ett vinglas.

Utvalda UF företag i Älvsborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!