Gallerian / Älvsborg / Labeled UF

Labeled UF

Telefonnummer: 0707796460
Hus & hem
Skola: Sven Eriksonsgymnasiet
Region: Älvsborg
Typ: Hus & hem

Produkter från Labeled UF

Älvsborg - Hus & hem
Labeled UF
#03
99 kr
Älvsborg - Hus & hem
Labeled UF
#02
99 kr
Älvsborg - Hus & hem
Labeled UF
#01
99 kr

Om Labeled UF

Affärsidé
Labeled UF erbjuder förmånliga graverade glas, med total kreativ frihet gällande motiv till allt från företagare till studenter.
Produkt
Labeled uf säljer graverade glas där kunden har stor kreativ frihet i designprocessen. Kunden kan kombinera en symbol med text. Vi erbjuder i grunden ett symbolbibliotek men vill kunden ha en symbol som inte går att finna där tillkommer ett pristillägg på 39 kr. Det finns även ett antal typsnitt för kunden att välja mellan till den kortare texten. Glasen säljs i tre modeller, för glas #01 är gravyrytan 28x50 mm medan den för de två bredare glasen #02 & #03 är 32x50.

Utvalda UF företag i Älvsborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!