Gallerian / Älvsborg / Music Cards - UF

Music Cards - UF

E-postadress: music.cards.uf@gmail.com
Telefonnummer: 0720025848
Kultur & utbildning
Skola: Sundlergymnasiet
Region: Älvsborg
Typ: Kultur & utbildning

Om Music Cards - UF

Affärsidé
sälja samlingskort inom musik för att få alla att lära känna andras musiksmaker, vi vänder oss till ungdomar från åldern 11 till 20 då vi vill utveckla deras kunskaper genom samlingskorten och musik.
Produkt
Music Cards säljer bilder på kändisar som är inramade som du kan ha vid sängen eller på någon hylla hemma. Jag vill utveckla allas kunskaper genom musik världen. Känn dig unik med den musik och artist som du gillar, vi alla är speciella. Animera en bild på dig själv eller på din partner du kan även skicka en bild på ditt husdjur.

Utvalda UF företag i Älvsborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!