Gallerian / Älvsborg / ReflectMe UF

ReflectMe UF

Telefonnummer: 0720381736
Mode & design
Skola: Bäckängsgymnasiet
Region: Älvsborg
Typ: Mode & design

Produkter från ReflectMe UF

Om ReflectMe UF

Affärsidé
Vår affärsidé är att skapa ett miljövänligt, kvalitativt och hållbart mobilskal med reflekterande egenskaper i mörkret, för att öka ungdomars säkerhet i närhet av trafiken.
Produkt
Vår affärsidé är att skapa ett miljövänligt, kvalitativt och hållbart mobilskal med reflekterande egenskaper i mörkret, för att öka ungdomars säkerhet i närhet av trafiken. Vi erbjuder skal med reflexegenskaperna i modellerna IPhone 7 / 8 / SE / 11 / 11 PRO samt 11 PRO Max. (Men det går även att kontakta oss och skriva upp sig för förbeställning utav andra modeller!) Skalen kostar 149:- / st och vid fraktbehov tillkommer en kostnad på 29:-. Grön, rosa & vit är färgerna aktuella i vårt lager.

Utvalda UF företag i Älvsborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!