Gallerian / Älvsborg / TextileReuse UF

TextileReuse UF

E-postadress: textilereuseuf@gmail.com
Hus & hem
Skola: Bäckängsgymnasiet
Region: Älvsborg
Typ: Hus & hem

Produkter från TextileReuse UF

Om TextileReuse UF

Affärsidé
Vår affärside är att sälja klimatsmarta kökstextilier tillverkade i överblivet material. Vi vill genom hela processen eftersträva en ett lokalt samarbete och en hållbar produktion för att värna om både miljön och samhället.
Produkt
Vår första produkt kommer att vara en kökshandduk som genom sin hållbara produktion under rättvisa förhållanden bland lokala Borås-bolag skapar en produkt som är både miljövänlig och kvalitativ. Vi riktar oss till den personen som trivs i köket och samtidigt värdesätter ekologisk hållbarhet. Oberoende om du är en nyinflyttad student, en del av en småbarnsfamilj eller pensioner skall vår produkt vara ett medel som underlättar ditt arbete i köket.

Utvalda UF företag i Älvsborg

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!