Gallerian / Blekinge / Walk o Braid UF

Walk o Braid UF

E-postadress: walkobraiduf@gmail.com
Djur & Natur
Skola: Blekinge Naturbruksgymnasium
Region: Blekinge
Typ: Djur & Natur

Om Walk o Braid UF

Affärsidé
Vi är tre tjejer som går på Blekinge Naturbruksgymnasium med inriktning hund och vårt företag heter Walk & Braid UF. Vi vill göra flätade halsband till både hund och katt.
Produkt
Vi är 4 tjejer på Blekinge naturbruksgymnasium som driver UF företaget Walk and Braid UF. Vi skapar 3 olika produkter för hund. Våra slitstarka kampleksaker och snuffelbollar till hund tillverkas av återvunnet material som skänkts av privatpersoner och tennisklubbar. Med hjälp av lek kan man bygga en roligare och tryggare relation tillsammans med sin hund. Dem passar både unga såväl som äldre hundar. halsbanden tillverkas av paracord, ett slitstarkt material. Finns i halvstryp och med knäppe.

Utvalda UF företag i Blekinge

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!