Gallerian / Dalarna / Customized UF

Customized UF

E-postadress: customized.uf@gmail.com
Telefonnummer: 0725273210
Mode & design
Skola: Karlfeldtgymnasiet
Region: Dalarna
Typ: Mode & design

Produkter från Customized UF

Om Customized UF

Affärsidé
I dagens läge är det alltmer viktigt för ungdomar att uttrycka sin egen personlighet i sin klädstil och individualisera sina klädesplagg. Vår affärsidé är att designa skor utifrån kundens önskemål. Kunden får välja färg, stickers och andra snygga detaljer som vi dekorerar skorna med för hand. Vi vänder oss främst till ungdomar som gärna har koll på det senaste modet. Vi vill förmedla till framförallt ungdomar att våga vara annorlunda och att bära det man själv tycker är snyggt. Detta eftersom det är just dem som vill sticka ut och uttrycka sin personlighet genom kläder och stil men kanske inte vågar.
Produkt
Vi erbjuder unika skor med en personlig design, därför är det svårt att förutse hur vår slutprodukt kommer se ut. Vi kommer at ha de populära Nike Air Force som utgångspunkt. Därefter kommer vi att måla och detaljera skorna samt impregnera och förbereda dem, vilket kommer ge den bästa kvalitén och slutresultatet.

Utvalda UF företag i Dalarna

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!