Gallerian / Dalarna / Éclat UF

Éclat UF

Mode & design
Skola: Kristinegymnasiet
Region: Dalarna
Typ: Mode & design
Maila kontakt.eclat.uf@gmail.com för att köpa UF Företagets produkter/tjänster
Målet med reklamfilmen är att spegla vår professionella image och skapa tillit hos tittarna. Autenticiteten är viktig för att bli starkare på marknaden gentemot liknande etablerade företag. Filmen ska på ett trendigt sätt visa produkterna i rörlig bild, med målsättning att väcka intresse och nyfikenhet hos tittarna.

Produkter från Éclat UF

Om Éclat UF

Affärsidé
Att erbjuda trendiga och nytänkande smycken som ska vara trendiga och kompletterande, samt att från första interaktion erbjuda en professionell och personlig upplevelse.
Produkt
I skrivande stund säljer Éclat UF ett halsband, ett armband och två ringar på herrsektionen samt två halsband och två armband på damsektionen. Samtliga produkter finns att köpa i olika storlekar. Vårt sortiment är under ständig utveckling då vi med jämna mellanrum släpper nya produkter.

Utvalda UF företag i Dalarna

Om UF-gallerian

På denna webbplats tillhandahåller vi en digital galleria där UF-företag kan profilera sina produkter. Respektive UF-företag är ensamt ansvarigt för informationen som den publicerar eller på annat sätt förmedlar. Ung Företagsamhet är inte ansvarig för UF-företagens information och är inte involverade i de eventuella köp du gör med anledning av ditt besök på webbplatsen. Om du har några frågor om de produkter som UF-företagen säljer, rekommenderar vi dig att kontakta UF-företagen direkt. Läs mer här!